• İHSANBAŞKAN

SAMİMDER'den Pilav Günü ve Bayramlaşma Programına davet

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 19 Haziran 2017 22:10
SAMİMDER'den Pilav Günü ve Bayramlaşma Programına davet
Kısa adı SAMİMDER olan Samsun İmam Hatipliler Mezunlar ve Mensupları Derneği Ramazan Bayramının üçüncü günü pilav günü ve bayramlaşma programı düzenleyecek.
 Kısa adı SAMİMDER olan Samsun İmam Hatipliler Mezunlar ve Mensupları Derneği Ramazan Bayramının üçüncü günü pilav günü ve bayramlaşma programı düzenleyecek.

 Samsun İmam Hatipliler Mezunlar ve Mensuplar Derneği Başkanı İrfan Yetik  27 Haziran Salı Günü Saat 17.00'de Samsun Anadolu İmam Hatip Lisesinin bahçesinde pilav günü ve bayramlaşma programı düzenleyeceklerini söyledi.


MEZUNLARIMIZ VE ÖĞRETMENLERİMİZ DAVETLİDİR

 Samsun Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde düzenlenecek programa İmam Hatibe gönül veren herkesi beklediklerini de ifade eden  M.İrfan Yetik, okulun kuruluşunun 55.yılında tüm mezunlarla bir araya gelmek istiyoruz, bu anlamlı güne öğretmen ve mezunlarımız davet  ediyoruz dedi.


 İmam Hatipli olmanın önemine değinen SAMİMDER Başkanı M.İrfan Yetik; "Anadolu insanı milli ve manevi değerler ile donatılarak, akademik dersler ile birlikte aldıkları eğitimle çift kanatlı olarak toplumun ruhuna hitap etmektedir. İmam Hatiplerden yetişen nesil ibadet aşkı ile ülkeye hizmet etmenin haklı gururunu yaşıyor. Bunun en güzel örneği Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır" dedi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.