SAMDEF'TEN BURSA'DA ÖRNEK ÇEVRE DUYARLILIĞI

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 28 Ekim 2018 11:56
SAMDEF'TEN BURSA'DA ÖRNEK ÇEVRE DUYARLILIĞI
SAMDEF Gençlik Kollarının düzenlediği Temiz Çevre! Temiz Beden! Temiz Bursa! Konulu Etkinliğe SAMDEF Genel Başkanı Savaş Otruş, Yönetim Kurulu, Dernek Başkanları,Kadın Kolları ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a vekaleten Genel Sekreter Ya
SAMDEF Gençlik Kollarının düzenlediği Temiz Çevre! Temiz Beden! Temiz Bursa! Konulu Etkinliğe SAMDEF Genel Başkanı Savaş Otruş, Yönetim Kurulu, Dernek Başkanları,Kadın Kolları ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a vekaleten Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Aka katıldı. 

 SAMDEF Genel Başkanı Savaş Otruş yaptığı basın açıklamasında '' insan yaşamının varoluşundan bu yana çevresini değiştirerek sürdürdüğü bir gerçektir.
Samdef olarak ,çevrenin korunması gayretlerimizde elimizdeki en büyük gücün Yönetim Kurulumuz,Derneklerimiz;Dernek Başkanlarımız ve tüm üyelerimiz olduğunu düşünüyoruz.Burdan hareketle sadece çevreyi değil gençlerimizin sağlığını da korumanın önemli bir görev olduğuna inanıyoruz.” dedi.

SAMDEF'in çevreye duyarlılığı ilgi ve sevinçle karşılandı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.