• İHSANBAŞKAN

ŞAHİN: HEP BİRLİKTE VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 09 Mayıs 2018 19:25
ŞAHİN: HEP BİRLİKTE VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ
Kavak’ta devam eden çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağı sözünü veren Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, 'Kavak’ta bugüne kadar çok güzel hizmetler yapılmış. Kalan ihtiyaçlarını da en kısa sürede tamamlayacağız' dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin’den Ortak Akıl Vurgusu

 

Kavak’ta devam eden çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağı sözünü veren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Kavak’ta bugüne kadar çok güzel hizmetler yapılmış. Kalan ihtiyaçlarını da en kısa sürede tamamlayacağız” dedi.


Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, ilçelerin devam eden çalışmalarını incelemek ve istişarelerde bulunmak üzere gerçekleştirdiği toplantılar dizisine Kavak’ta devam ederek Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve Büyükşehir Belediyesi bürokratları ile bir araya geldi.


AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman ve AK Parti Kavak İlçe Başkanı Osman Atlı’ nın da katıldıkları toplantının açılışını Başkan Zihni Şahin’i yeni görevinden dolayı kutlayarak yapan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, dört yıllık görev dönemi içinde yapılan hizmetler ile ihtiyaçları doğrultusunda bir sunum yaptı. Sarıcaoğlu, “ Büyükşehir Belediyemizin destekleri ile bugüne kadar birçok önemli projeye imza attık. Halkımızın refahı ve mutluluğu için çalışmalarımız bundan sonra da hızla devam edecektir” dedi.


Daha sonra söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin’de eski Başkan Yusuf Ziya Yılmaz'ın Samsun’da kalıcı eserlere imza attığını ve bu kapsamda Kavak’ta da güzel hizmetler gerçekleştirildiğini söyledi. Şahin,” Bu çalışmalardan noksan kalanları da sırasıyla biz tamamlayacağız. Başlayan hizmet atağına tüm gücümüzle biz devam edeceğiz” diye konuştu.


ÖNÜMÜZDE ÖNEMLİ SEÇİMLER VAR

24 Haziran’da Türkiye'nin önünde çok önemli bir seçim olduğunu ardından da yerel seçimlerin yaşanacağını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, bu nedenle yapılacak hizmetlerin ortak akıl ve güç birliği içinde gerçekleştirilmesinin öneminden de söz ederek şöyle konuştu.


“ Belediyelerin görevi halka hizmet etmektir. Bizim de tüm çalışmalarımız da belirleyici kıstasların başında istişareler ve ortak akıl gelecek. Karşılıklı anlayış içinde başlattığımız çalışmalarımız devam edecek. İlçe belediyelerimize gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretler ile ilçelerde yapılacak çalışmaların planlamasını öncelik sırasına göre birlikte yapmak istiyoruz. Önemli olan geçici değil kalıcı işler yaparak vatandaşın istifadesine sunmaktır. “ dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.