SADEF'ten KADEF'e Samsun Tanıtım Günleri öncesi anlamlı ziyaret

SAMSUN HABER Haber Girişi : 22 Ağustos 2016 19:28
SADEF'ten KADEF'e Samsun Tanıtım Günleri öncesi anlamlı ziyaret
Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) Genel Başkanı Yıldıray Baş ve beraberinde Köksal Akman, Metin Erten program öncesi Samsunun en büyük Sivil Toplum Kuruluşu olan Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF)'i ziyaret ederek etkinliğe davet etti.
 SADEF KADEF'İ 9. SAMSUN TANITIM GÜNLERİNE DAVET ETTİ

Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF), Gençlik ve Spor Bakanlığı ,Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun'un 17 İlçe Belediye Başkanlıkları, SAMKON Genel Başkanlığı ,TSTK Genel Başkanlığı ,kardeş Federasyonları, SADEF Kadın kolları , gençlik kolları, Samsun dernekleriyle birlikte 18-24 Ekim 2016 tarihleri arasında  tanıtım etkinliği düzenliyor.


Program İstanbul Maltepe Sahil Miting alanında gerçekleştirilecek. Programda Samsunun tarihinde  önemli yer tutan Türk Güreşinin Sembol İsmi Yaşar Doğu, Ses Sanatçısı Yıldıray Çınar, Neyzen Tevfik, Siyaset ilim ve fikir adamı Or. Prof. Dr. Ali Fuat Başgil gibi değerlerin de tanıtımı yapılacak. 


Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) Genel Başkanı Yıldıray Baş ve Sadef Samsun Bölge Başkanı Köksal Akman, Sadef Samsun Bölge Yön. Kurulu Üyesi Metin Erten, Sadef Yön. Kurulu Üyesi Aytekin Kaya program öncesi Samsunun en büyük Sivil Toplum Kuruluşu olan Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF)'i ziyaret ederek etkinliğe davet etti. Ziyarette KADEF Genel Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz ve Yönetim Kurulu Üyeleri yer aldı.


Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) Genel Başkanı Yıldıray Baş Kadefin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade ederek; 'Samsunumuz adına bu yıl 9. sunu düzenlediğimiz tanıtım günlerinde sizleri de aramızda görmek istiyoruz. İçerisinde yaşadığımız günleri de dikkate alarak hep birlikte büyük bir birlik ve beraberliğe imza atmak istiyoruz. Sizin yanımızda olduğunuzu biliyoruz. Ancak bu etkinlikte aktif olarak aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız' dedi.


Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF) Genel Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz'de; 'Önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda KADEF olarak etkinlikte yerimizi almak istiyoruz. Biz Samsun adına kardeş kuruluşlarız. Ziyaret ve davetiniz bizi onura etti. Tanıtım günlerinde bilhassa Kavakımızın yetiştirdiği hemşehrimiz Türk Güreşinin Sembolü Yaşar Doğu'nun da tanıtım günleri içerisinde yer alması bizi daha da borçlu hale getirdi. Elimizden geleni yapma gayreti içerisinde olacağız. SADEF'in çalışmaları da bize gurur veriyor. Size ve şahsınızda emeği geçenlere şimdiden teşekkür ediyorum' dedi.


 KADEF'TEN SADEF'E YAŞAR DOĞU KİTABI

Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF) Genel Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz daha sonra Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) Genel Başkanı Yıldıray Baş'a Yazar Ahmet Seven'in kaleme aldığı 'YAŞAR DOĞU' kitabını takdim etti. Yıldıray Baş etkinlik öncesi böyle bir hediyeyi almanın kendisi için farklı bir duygu olduğunu dile getirdi.






Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.