ŞABAN YILMAZ SAMSUN BİL KOLEJİNİ ZİYARET ETTİ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 01 Ağustos 2019 17:33
ŞABAN YILMAZ SAMSUN BİL KOLEJİNİ ZİYARET ETTİ
Samsunlu ünlü güreşçi Kırkpınar Başpehlivanı Şaban Yılmaz öğrenci velisi bulunduğu Samsun Bil Kolejine nezaket ziyaretinde bulundu.
ŞABAN YILMAZ SAMSUN BİL KOLEJİNİ ZİYARET ETTİ


Samsunlu ünlü güreşçi Kırkpınar Başpehlivanı Şaban Yılmaz öğrenci velisi bulunduğu Samsun Bil Kolejine nezaket ziyaretinde bulundu.


Samsun Bil Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Turan Arslan ve Okul İdarecileriyle sohbet eden Şaban yılmaz 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında başta Samsun Bil Koleji olmak üzere tüm eğitim camiasına başarılar diliyorum dedi. Samsunda böyle modern etkin ve yetkin özel eğitim kurumunun bulunmasından duyduğu mutluluğu da dile getiren Yılmaz bu okulda okuyan bir çocuğum var. Bu anlamda da gurur duyuyorum dedi. 


Samsun Bil Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Turan Arslan'de Şaban Yılmaz'ın Başpehlivan olarak ülkemizde önde gelen ve tanınan isimlerinden birisi olduğunu söyleyerek okulumuzu ziyaret etmesi bizi mutlu etti. Aynı zamanda velimizdir.  Kendisiyle sohbet ettik dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.