ŞABAN KILIÇ KANAL 52'YE KONUŞTU

SİYASET Haber Girişi : 31 Ağustos 2012 23:16
ŞABAN KILIÇ KANAL 52'YE KONUŞTU
MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç Kanal 52 Televizyonunda Gazeteci Soner Cabbar, Mehmet Aksoy ve İsmail Başaran’ın birlikte hazırlayıp sunduğu 'Samsun Konuşuyor' isimli programa konuk oldu. Kılıç program boyunca kendisine yöneltilen sorulara
Şaban Kılıç Kanal 52 ye konuştu

MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç Kanal 52 Televizyonunda Gazeteci Soner Cabbar, Mehmet Aksoy ve İsmail Başaran’ın birlikte hazırlayıp sunduğu 'Samsun Konuşuyor' isimli programa konuk oldu. Kılıç program boyunca kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi.

Kılıç; “Dürüst şaibesiz adaylarımızla Atakum’u Canik’i Büyükşehir’i kesinlikle alacağız. İlkadımda sorunumuz yok. Biz ülkemizin ve milletin aydın yüzüyüz. Milletimiz bize güveniyor. Biz bu ülkenin güveniyiz, teminatıyız. Birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Ciddi bir seçim süreci yaşadık. Kimseye kırgın değilim. Tüm arkadaşlarımla el ele kol kolayız. Biz hep birlikte geçmişten bugüne bu davanın çilesini çektik, derdini birlikte paylaştık. Şurada burada dolaşan aslı astarı olmayan olumsuz haberlere asla itibar edilmemelidir. Bizi kimsenin yıpratmaya gücü yetmeyecektir. Bu bizim gücümüzü yükselişimizi göstermektedir. ” diyerek konuştu. Büyük ilgiyle izlenen programda Kılıç ekonomiden siyasete ülke her konuda sorulan soruları cevapladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.