• İHSANBAŞKAN

REŞADİYE MUHTARI SATILMIŞ KURT'A TEBRİK YAĞIYOR

SAMSUN HABER Haber Girişi : 29 Haziran 2019 20:39
REŞADİYE MUHTARI SATILMIŞ KURT'A TEBRİK YAĞIYOR
Samsunun İlkadım İlçesine bağlı Reşadiye Mahallesi Muhtarı Satılmış Kurt çalışmalarıyla vatandaşlardan takdir toplamaya devam ediyor.
REŞADİYE MAHALLESİ MUHTARI SATILMIŞ KURT TAKDİR TOPLUYOR

Samsunun İlkadım İlçesine bağlı Reşadiye Mahallesi Muhtarı Satılmış Kurt çalışmalarıyla vatandaşlardan takdir toplamaya devam ediyor.

31 Mart Yerel seçimlerinde Reşadiye Mahallesi Muhtarı seçilen Satılmış Kurt'un gece gündüz demeden yaptığı çalışmalar dikkatlerden kaçmıyor. Vatandaşların her sorununa koşan Kurt mahallede atıl halde bulunan arsaların da temizliğine özen gösteriyor. Temiz bir Reşadiye Mahallesi için kolları sıvayan Muhtar Kurt: "Vatandaşlarıma hizmet etmekten hem mutluluk hem de gurur duyuyorum. Reşadiye Mahallesini evim gibi görüyorum. Biz kocaman bir aileyiz. Muhtarlığın verdiği sorumluluğu yerine getirmeye çalışıyorum. Mahallemi pırıl pırıl yapmaya söz verdim. Örnek bir mahalle olacağımızdan kuşkum yoktur. Ben kendimi halkıma adadım. Düğününde cenazesinde sevinçli ve kederli günlerinde yanlarında olmaya gayret ediyorum. Ben seçim sloganımda 'Gelin hep beraber mahallemizin sakini değil, sahibi olalım' demiştim. Şimdi hep birlikte sahip çıkmaya çalışıyoruz. Bu çalışmaları yaparken bana destek olan vatandaşlarıma ve İlkadım Belediyemize ayrıca teşekkür ediyorum" diyerek konuştu.

Satılmış Kurtun çalışmalarından dolayı memnuniyetini dile getiren Reşadiye Mahallesi sakinleri : "Muhtarımızdan çok memnunuz. Bize yalnız olmadığımızı hissettirdiği için kendisini tebrik ve teşekkür ediyoruz. Mahalleli olarak gereken desteği vermeye devam edeceğiz" dediler. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.