Prof. Dr. Orhan Arslan Kavak'taki evinde iftar yemeği verdi

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 24 Haziran 2015 22:46
Prof. Dr. Orhan Arslan Kavak'taki evinde iftar yemeği verdi
Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci ve Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu bilim ve fikir adamı Prof. Dr. Orhan Arslan'ın Kavak Toptepe Mahallesindeki evinde verdiği iftar da bir araya gelerek bol bol sohbet yapma imkanı buldular.
Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci ve Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu bilim ve fikir adamı Prof. Dr. Orhan Arslan'ın Kavak Toptepe  Mahallesindeki evinde verdiği iftar da bir araya gelerek bol bol sohbet yapma imkanı buldular.
               
YAZAR VE FİKİR ADAMI GALİP ERDEM ORHAN ARSLAN İÇİN HER BRANŞIN PROFESÖRÜ DEMİŞTİ 

Genç idarecilerle bir arada bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Prof. Dr. Orhan Arslan hayatta başarının sırrı hak bildiğiniz yolda mücadele vermekten geçer, bu memleket daha çok hizmet bekliyor, sizde gördüğüm azim ve heyecan beni umutlandırıyor. Ben bu toprakları seviyorum. Bu topraklar ecdat kokuyor, buram buram Anadolu kültürü kokuyor. Bu havayı teneffüs etmek bana huzur veriyor. Kavak'ın her geçen gün geliştiğini görmek ayrıca mutluluktur. Buradaki dostlukları yaşamak ve yaşatmak lazım. "Kur'an'da emeklilik ve tatil kelimeleri yoktur"  Hizmet noktasında benim üzerime hangi görev düşerse yapmaya hazırım diyerek konuştu.
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu;  Hemşehrimiz Prof.Dr Orhan Aslan hocamın iftar davetine katılmaktan dolayı bizde son derece mutlu olduk. Büyük keyifle sohbetini dinledik. memleketimizin yetiştirdiği bizim de gurur duyduğumuz önemli şahsiyetlerden birisidir. Kendilerine gösterdikleri alakadan dolayı teşekkür ediyorum' dedi.
Prof. Dr. Orhan ARSLAN Kimdir?
Prof. Dr. Orhan ARSLAN Samsun'dan
Ankara'ya Hayat Yolculuğu Belgeseli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.