• İHSANBAŞKAN

PROF DR. M. YALÇIN TAŞMEKTEPLİGİL'İN VEFATI ÜZDÜ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 08 Temmuz 2019 11:26
 PROF DR. M. YALÇIN TAŞMEKTEPLİGİL'İN VEFATI ÜZDÜ
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yalçın Taşmektepligil hocamız vefat etti.

OMÜ'NÜN ACI GÜNÜ PROF DR. TAŞMEKTEPLİGİLİN VEFATI ÜZDÜ


Ondokuz Mayıs Üniversitesi Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yalçın Taşmektepligil hocamız vefat etti. 

Taşmekteplegil için  bugün saat 18.00 de Yaşar Doğu Spor Bilimleri fakültemiz önünde tören yapılacaktır. Cenazesi 09.07.2019 tarihi de Tokat Niksar Keşfi Camii de kılınacak öğle namazına müteakip toprağa verilecektir.

OMÜ REKTÖRÜ PROF. DR. SAİT BİLGİÇ: OMÜ AİLESİ DEĞERLİ BİR ÜYESİNİ KAYBETTİ

OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç: “Çok Üzgünüz. OMÜ Ailesinin çok değerli bir üyesini, Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Mehmet Yalçın Taşmektepligil' i kaybettik. Amansız hastalıkla mücadelesini son güne kadar sürdürdü. Görevlerini hiç aksatmadı, hastalığı bahane etmeden mecalinin yettiği son ana kadar devam etti. Değerli ve güvenilir bir dosttu, arkadaştı, kardeşti, meslektaştı benim için. Ayakta durmakta zorlanmasına rağmen 20 gün önce gerçekleşen mezuniyet töreninde öğrencilerini ve arkadaşlarını yalnız bırakmadı. Allah mekânını cennet eylesin, biz kendisinden razıydık. Sevgili ailesine ve dostlarına sabırlar diliyorum” dedi.

YAŞAR DOĞU KİTABI YAZARA AHMET SEVEN:  KIYMETLİ HOCAMIZI KAYBETMENİN ÜZÜNTÜSÜ İÇERİSİNDEYİZ

"Kendisini tanımakla mutlu olduğum kıymetli insan Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yalçın Taşmektepligil hocamızın vefat haberini öğrenmenin üzüntüsü içerisindeyim. Allahtan rahmet sevenlerine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. OMÜ kıymetli bir üyesini kaybetmiştir" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.