• İHSANBAŞKAN
YAŞAR DOĞU Haber Girişi : 14 Ocak 2018 20:46

Prof. Dr. Gazanfer Doğu dede olmanın sevincini yaşıyor

Prof. Dr. Gazanfer Doğu dede olmanın sevincini yaşıyor
Türk Güreşinin Sembol ismi Yaşar Doğu'nun oğlu Prof. Dr. Gazanfer Doğu dede oldu. Gazanfer Doğunun Yamaç Doğu ismini verdikleri bir erkek torunu dünyaya geldi.
Türk Güreşinin Sembol ismi Yaşar Doğu'nun oğlu Prof. Dr. Gazanfer Doğu dede oldu. Gazanfer Doğunun 'Yamaç Doğu' ismini verdikleri bir erkek torunu dünyaya geldi.  


Gazanfer Doğu'nun kızı Sinem Doğu Ercan ile Egemen Ercan çifti çocuğuna Yamaç Doğu ismini verdiler. Efsane güreşçimiz Yaşar Doğu'nun torunu Sinem Doğu Ercan'ın  erkek evladı olarak dünyaya gelen Yamaç Doğu'nun Yaşar Doğu'nun vefat tarihinden iki gün sonra 10 Ocak 2018 günü dünyaya geldiği öğrenildi.


Torun sevgisini tatmanın keyfini yaşadığını ve şu anda torununu sevmekle meşgul olduğunu ifade eden Prof. Dr. Gazanfer Doğu ; " Çok şükür Allah bana bu günleri gösterdi. Böyle güzel bir sevgiyi yaşattı. Tarifsiz bir mutluluk yaşıyorum. Allah'tan torunumun sağlık huzur ve mutluluk içerisinde büyüyüp memlekete faydalı bir insan olmasını istiyorum. Bu arada dede oluşumu kutlamak için arayıp soran ve güzel dileklerini ileten dostlarıma ben de buradan selam ve sevgilerimi gönderiyorum" dedi.
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.