PKK'lıların Meclisteki temsilcisinden skandal sözler

SİYASET Haber Girişi : 06 Eylül 2016 20:50
PKK'lıların Meclisteki  temsilcisinden skandal sözler
HDP Eş genel başkanı Figen Yüksekdağ yine skandal sözlere imza attı.
 BU NASIL İŞ?

BU PKK'LI KADIN NASIL BÖYLE KONUŞABİLİYOR?


HDP Eş genel başkanı Figen Yüksekdağ yine skandal sözlere imza attı. Yüksekdağ; ''Darbeyi püskürttük derken, başka bir darbe başınıza bela olabilir" diyerek tehditler savurdu.

HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ açlık grevine giren 50 kişiyi ziyaretinde olay açıklamalarda bulundu.


Yüksekdağ; "Yarının ne olacağını kimse bilemiyor. Bir sabah darbeyle uyanabilirsiniz. Darbeyi püskürttük derken, başka bir darbe başınıza bela olabilir" diyerek skandal bir açıklamada daha bulundu.


DEMİRTAŞ VE YÜKSEKDAĞ'DAN ZİYARET

Diyarbakır'da Abdullah Öcalan'dan darbe girişiminin ardından haber alınmadığı gerekçesiyle DBP binasında dün açlık grevine giren ve aralarında HDP milletvekillerinin de bulunduğu 50 kişiyi, HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ, DTK Eş Genel Başkanı Hatip Dicle, HDK Eş Genel Başkanları Ertuğrul Kürkçü ve Gülistan Kılıç ziyaret etti. Yüksekdağ buradan skandal açıklamalarda bulundu.

"BİR SABAH DARBEYLE UYANABİLİRSİNİZ"

"Başta iktidar partisi olmak üzere Türkiye toplumda hiç kimse yarını göremiyor. Yarının ne olacağını bilemiyor. Bir sabah darbeyle uyanabilirsiniz. Darbeyi püskürttük derken, başka bir darbe başınıza bela olabilir.

DAHA BÜYÜK BİR SAVAŞLA KARŞI KARŞIYA KALABİLİRSİNİZ

Bir gün savaşın çok daha büyüdüğünü ve tırmandığıyla bölgesel bir savaşın içerisinde olduğunuz gerçeğiyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Bir gün o çok güvendiğiniz iktidarınız, koltuklarınız, ayrıcalıklarınız ellerinizden altınızdan kayıp gidebilir."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.