• İHSANBAŞKAN

PATATES VE SOĞANDA SİNSİ OYUN ORTAYA ÇIKTI

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 22 Haziran 2018 21:33
PATATES VE SOĞANDA SİNSİ OYUN ORTAYA ÇIKTI
Seçim öncesi soğan ve patates fiyatlarının bir anda yükselişe geçmesinin altında yatan gerçek ortaya çıktı. Üreticinin elinden 40 kuruştan alınan patatesin kamyonlara doldurularak özellikle yol kenarlarına atıldığı görüldü.
KİRLİ ELLER SOĞAN VE PATATESE EL ATTI

PATATESTE SİNSİ OYUN

SOĞAN VE PATATESTE OYNANAN OYUNUN İÇYÜZÜ ORTAYA ÇIKTI

 MAKSATLARI SEÇİM AREFESİNDE HÜKUMETİ  YIPRATMAK

Seçim öncesi soğan ve patates fiyatlarının bir anda yükselişe geçmesinin altında yatan gerçek ortaya çıktı. Üreticinin elinden 40 kuruştan alınan patatesin kamyonlara doldurularak özellikle yol kenarlarına atıldığı görüldü. Piyasada patatesin yetersiz kalmasından dolayı  fiyatların 6-7 Tl. ye çıkmasına sebep oldu. 

Bu fotoğraflar daha yeni Şarkışla yolunda çekildi 


TONLARCA PATATESİ YOL KENARLARINA DÖKÜYORLAR

YOLDAN GEÇEN VATANDAŞLAR GÖRÜP TEPKİ GÖSTERSİN İSTİYORLAR

KİRLİ OYUN TUTARSA HÜKUMET HALKI SOĞAN PATATESE MUHTAÇ ETTİ DİYECEKLER

Şarkışla'da görüntülenen bu fotoğraflar şer cephesinin Cumhur İttifakına karşı bir oyun olduğunu ortaya çıkardı. Bu aklı kimin verip kimler tarafından uygulandığı özellikle patates ve soğan üreticini mağdur etmesinin yanısıra hükumeti zor duruma sokmaya yönelik olduğu belirlendi.

Bu gerçeği gören vatandaşlar bunlar işbaşına gelmeden hasadı imha edip seçim malzemesi yapıyor. Göreve gelseler halkı aç bırakırlar. Diyerek tepkilerini dile getiriyorlar.

Öte yandan soğan ve patates üreticileri ellerinde bol miktarda patatesin olduğunu göstermek amacıyla fotoğraflarını servis etmeye başladılar.

 VATANDAŞLAR: BUNLAR İŞBAŞINA GELSELER HALKI AÇLIKTAN ÖLDÜRÜRLER

samsunbülten

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.