Osman Genç hangi TRT muhabirine konuştu?

SAMSUN HABER Haber Girişi : 29 Nisan 2016 20:11
Osman Genç hangi TRT muhabirine konuştu?
Canik Belediyesi tarafından Adnan Menderes Demokrasi Meydanında oluşturulan stantta 81 ilin yöresel tat ve zenginlikleri biraraya geldi.
Canik Belediyesi tarafından Adnan Menderes Demokrasi Meydanında oluşturulan stantta 81 ilin yöresel tat ve zenginlikleri bir araya geldi.


Stantları gezen Canik Belediye Başkanı Osman Genç güzel bir iş başarmanın mutluluğu içerisinde kendisine uzatılan mikrofonlara konuştu. Ancak Mikrofonu uzatan kişi hem TRT'nin mikrofonunu uzatıp röportaj yaptı. Ardından da bir başka karede Beyaz TV yi ait mikrofonu taşıdığı görüldü. 

OSMAN GENÇİ YANILTTILAR MI?

Etkinlikle ilgili haber ve görüntüler Osman Genç'in Facebooktaki sayfasında yayınlandı. Yayınlanan resimlerin altında TRT Samsun Temsilcisi Mehmet Gençali'nin tepkisini dile getiren yorumlar bulunduğu görüldü. Gençali böyle bir habercinin TRT' de yer almadığını tamamen korsan ve uydurma olduğunu Canik Belediye Başkanının da bunca yıllık tecrübesine rağmen röportaj vererek belki de farkında olmadan destek verdiğini yazdı. Gençali bu durumun farkına varamayan Canik Belediyesi Basın sorumlularına bir anlam veremediğini de söyledi. 


Mehmet Gençali'nin önceki gün OMÜ Tıp Fakültesinde ameliyat geçirip raporlu olmasından faydalananların kendilerine Osman Genç'i alet etmeleri ve Genç'inde bu oyuna gelmesi garip karşılandı.


Bilindiği gibi TRT bir Devlet Televizyonu olup bölgelerde temsilcilikleri bulunmakta ancak resmi görevlilerinin haricinde kimseye haber yapma yetkisi vermediği bilinmektedir.
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.