• İHSANBAŞKAN

Or...luğun adı hürriyet olamaz

TARİH Haber Girişi : 14 Aralık 2014 12:55
Or...luğun adı hürriyet olamaz
Son dönemde çok tartışılan çıkışlarıyla gündeme gelen Tuğrul İnançer, ağzını fena bozdu...
 Söylediklerinin hangisi yalan!
"Hamile kadınların sokakta gezmesi doğru değil", "Çalışan kadın yuvasını dağıtıyor" gibi sözleri büyük tartışma yaratan, son olarak geçen hafta Meclis'te yaptığı konuşmada Atatürk inkılapları için "köpekleştirme" tabirini kullanmasıyla büyük tepki çeken Tuğrul İnançer, Habertürk'ten Kübra Par'a konuştu. 
İşte o röportajdan çok tartışılacak açıklamalar... "Eş yoktur, eşitlik yoktur. Eşim değil, zevcem olur" sözleriniz de çok tepki çekti... 
Niye erkek tarafından anlıyorsun? Eş değilim derken üstünüm demek istedim .zannediyorlar. Erkek, kadından üstün değildir. Cennet kadınların ayağı altındadır. Ben eşek gibi çalışıp onun nafakasını temin etmekle mükellefim, o bana bir lokma ekmek vermek zorunda değil. Evde oturup, ayak uzatıp "su" diye bağırıyorlar. Çüş! Buna kocalık denmez. Ben de evde yemek yaparken eşime yardım ederim. Bu yaşa geldim, kızımdan bir bardak su istemedim. E peki, sizce kadınların mükellefiyeti nedir? Kadının tek mükellefiyeti yavrusuna anne olmak, helalle beslemek, güzel örnek olmaktır. Başka mükellefiyeti yoktur. Hz. Peygamber sofra kurup kaldırmıştır. "EVLENMEDEN HAMİLE KALMAK O....LUKTUR" 
Ramazan programında hamile kadınlarla ilgili sözleriniz çok tepki çekti. Hamilelerin gözükmesinde sakınca mı var? Ben o programda edepsizliğin ayyuka çıktığını, hanımların belli zamanlarda kullandıkları bazı gereçlerin, kanatlısının kanatsızının Reklamının yapıldığını söylediğimde o şirketin reklam müdürü olan zat aleyhimde kampanya başlattı. Ben hâlâ bunun edepsizlik olduğunu söylüyorum. 
Ayıptır, gösterilmez. hamilelik mahrem bir şeydir. Özeldir. Ayrıca nazar değer. "Erkekler arabasıyla alsın, akşamüstü dolaştırsın. O kızcağız sokağa çıkmasın, nazara gelmesin" dedim. "Hamileler sokağa çıkmasın" demedim. "Reklam etmesinler, kapalı giyinsinler" dedim. "Hem evlenmem hem hamile kalırım" diyenler var. 
Hürriyetmiş! 
Or...luğun adının hürriyet olduğu dünyaya tükürürüm. 
Bunun adı or....luktur. Amerika'da eşcinsellerin evlenmesi de serbest. İçine tüküreyim öyle ileriliğin ben! Bu ilerilikse ben gericiyim. Aileye saygı yok, mahremiyete saygı yok. Bunun adı da hürriyet, öyle mi? Hadi ya? O zaman erkek gözüne odaklı yaşayalım, hamileler dışarı çıkmasın! Hayda! Yok, sen bu sabit fikirlilikle beni anlayamazsın! 
Hamile kalırsan anne olmayan kızların sana kıskançlıkla bakacağını düşünmüyor musun? Bebek yapmak için tüpçülere giden, gayret eden zavallıcıkların sana gıpta etmeleri, seni kıskanmaları mümkün değil mi? 
Niye böyle doğru düşünmüyorsun? Niye erkekten bakıyorsun? Siz böyle söylediğiniz zaman erkekler bunu dinin gereği zannediyor ve kadınları eve kapatıyor. Gazetelerde neden her gün kadın cinayeti haberi okuyoruz? Erkekleri terbiye edemediğimizden. Nasıl terbiye edeceğiz? İslam'la. Karısından hiçbir şey istemeyen bir Peygamber'in ümmeti olduğunu öğreterek. Sen de peşin hükümlüsün.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.