• İHSANBAŞKAN

Ordulular iftarda buluştu

SAMSUN HABER Haber Girişi : 05 Temmuz 2015 19:12
Ordulular iftarda buluştu
Canik Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, ilçedeki Ordululara Gülsan Restorand'da iftar yemeği verdi
Ordulular iftarda buluştu

Canik Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, ilçedeki Ordululara Gülsan Restorand'da iftar yemeği verdi

Samsun'un Canik ilçesindeki Ordulular Gülsan Restorand'da buluştu.  Yaklaşık 400 kişinin birlikte oruç açtığı etkinlikte davetliler, Canik Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Engin Şahin tarafından karşılandı.

 DAHA NİCE İFTARLARA

On bir ayın sultanı olan Ramazan ayının hoşgörü ve paylaşma ayı olduğuna dikkat çeken Canik Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Engin Şahin, " Yemeğimize icabet etmeniz bizleri onurlandırmıştır. Ramazan ayında birlik beraberliğimiz daha da güçleniyor. Bugün bu iftar sofrasında bir arada olmak ve bu rahmetten faydalanmak üzere bir araya gelen herkese şükranlarımı sunuyorum. " dedi. Davete katılan herkese teşekkür eden Dernek Başkanı Şahin, daha nice iftarlarda bir araya gelmeyi temenni etti. 

BU OLGU SAMSUN'DA SAĞLANDI

Türkiye'nin doğusuyla, batısıyla, kuzeyiyle, güneyiyle bu coğrafya da milyonların bir arada yaşadığını belirten Şahin, "Farklı kültürlerimiz örflerimiz, adetlerimiz olabilir. Ama biz gücümüzü bu farklı kültürlerin birleşmesinden alıyoruz. Doğduğumuz yer bizim için ne kadar önemliyse doyduğumuz yerde bizim için o kadar önemlidir. Siz Ordulu kardeşlerimiz de bu amaç için Samsun'da hayatınızı geçirmektesiniz. İnsan gurbete çıktığı zaman ilk aradığı şey hemşerisidir. Samsun'da da siz Ordulu kardeşlerimiz bu hemşerilik olgusunu sağlamış durumdasınız. Ayrıca bu birlik, beraberlik içinde sizleri canı gönülden tebrik ediyorum" diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.