ORDU'DA AK PARTİ ADAY ADAYI MUSA YÜKSEL'E YOĞUN İLGİ

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 05 Mayıs 2018 23:37
ORDU'DA AK PARTİ ADAY ADAYI MUSA YÜKSEL'E YOĞUN İLGİ
AK PARTİ Ordu Milletvekili Aday Adayı Musa Yüksel çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Gittiği yerde partililerin ve halkın Musa Yüksel'e ilgisinin yoğun olduğu görülüyor.
MUSA YÜKSEL ORDU'DA AK PARTİNİN EN ÇOK SEVİLEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI ARASINDA YER ALDI

AK PARTİ Ordu Milletvekili Aday Adayı Musa Yüksel çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Gittiği yerde partililerin ve halkın Musa Yüksel'e ilgisinin yoğun olduğu görülüyor.

Samsun İlkadım Belediye Başkan Yardımcılığı  görevinden 24 Haziran Genel Seçimlerinde Ordu Milletvekili Aday Adaylığı müracaatında bulunmak için istifa ederek ayrılan Musa Yüksel Orduda en çok ilgi gören aday adayları arasında yer alıyor.

Temayül yoklamasında da önde gittiği izlenen Yüksel, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. AK PARTİ Ordu Milletvekili Aday Adayı Musa Yüksel Ordu ve İlçelerinde Parti Teşkilatlarını ziyaret ederek süreci anlatmaya devam ediyor.


Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşmaktan mutlu olduğunu ifade eden Yüksel bu ilgi ve teveccüh karşısında duygulanmamak elde değil. Vatanımız Milletimiz ve geleceğimiz için çalışmanın hazzı içerisindeyim diyerek konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.