ONUR BAKIR: 'YAŞAR DOĞU'YA ŞÜKRAN BORÇLUYUZ'

SAMSUN HABER Haber Girişi : 10 Eylül 2020 10:00
ONUR BAKIR: 'YAŞAR DOĞU'YA ŞÜKRAN BORÇLUYUZ'
Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven ve KADEF Yönetim Kurulu Üyesi Sezahattin Temürkıran AK Parti Kavak İlçe Başkanı Onur Bakır'ı ile birlikte ziyaret ettiler.
Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven ve KADEF Yönetim Kurulu Üyesi Sezahattin Temürkıran AK Parti Kavak İlçe Başkanı Onur Bakır'ı ziyaret etti.

Ziyarette Arş Yazar Ahmet Seven Onur Bakıra kendi yazdığı Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Yaşar Doğu'nun kitabını hediye etti.

AK Parti Kavak İlçe Başkanı Onur Bakır: "Biz aile olarak bugüne kadar ilçemize sanayi anlamında  hizmet vermeye çalıştık. Bunun yanısıra siyasi olarak ta katkıda bulunup üzerime düşen borcumu ödemeye çalışma gayreti içerisindeyim. İnsanlara faydalı olmanın mutluluğu tarifsizdir. İlçemizde bulunan tarihi ve kültürel değerlerimize de sahip çıkmak boynumuzun borcudur. Dünya ve Olimpiyat Şampiyonumuz Yaşar Doğumuz bizim dünyaya açılan yüzümüzdür. Türk Milletinin ortak gururudur. Şükran borçluyuz. " diyerek konuştu. 

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı  Ahmet Seven'de AK Parti Kavak İlçe Başkanı Onur Bakıra üstlenmiş olduğu görevinde başarılar diledi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.