• İHSANBAŞKAN

ONUR BAKIR'DAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA DESTEK ZİYARETİ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 24 Mart 2020 15:15
ONUR BAKIR'DAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA  DESTEK ZİYARETİ
AK Parti Kavak İlçe Başkanı Onur Bakır, Kavak Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mustafa Seven'i ziyaret etti. Sağlık çalışanlarına destek verdi.

AK Parti Kavak İlçe Başkanı Onur Bakır, Kavak Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mustafa Seven'i ziyaret etti. 


Sohbet ortamında geçen ziyarette Başkan Bakır, Başhekim Seven'e Korona virüs mücadesinde büyük gayret gösteren doktor ve sağlık çalışanlarına teşekkür etti. 


Zorlu bir süreçten geçildiğini kaydeden Başkan Bakır, "Zorlu süreçleri güçlü devletimizin kararlı adımları, milletimizin birlik ve beraberliği ve Allah'ın izniyle atlatılacağına  inanıyoruz. Yeter ki tedbirlere, kurallara, yönlendirmelere uyalım. Resmi kaynakların dışındaki bilgi kirliliklerine kulak asmadan sağduyu ve dayanışma içinde İnşallah bu süreci de atlatacağımıza inanıyorum. Bu anlamda sağlık çalışanlarımız ülkemiz ve insanımız için asla unutulmayacak bir fedakarlıkla çalışıyorlar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kendilerini takdir ve şükranla alkışlıyorum" dedi. 


Kavak Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mustafa Seven ise kendilerine moral ziyaretinde bulunan Başkan Bakır'a teşekkür etti.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.