OMÜ PDR Öğrencileri Yalı Kafede düzenlenen kahvaltıda buluştu

SAMSUN HABER Haber Girişi : 19 Şubat 2017 00:36
OMÜ PDR Öğrencileri Yalı Kafede düzenlenen kahvaltıda buluştu
PDR 1.sınıf öğrencileri PDR Konseyinin yalı cafede düzenlediği kahvaltıda buluştu.
ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK 1.sınıf Öğrencileri hedef büyütüyor

PDR 1.sınıf öğrencileri PDR Konseyinin yalı cafede düzenlediği  kahvaltıda buluştu. 

PDR Konseyinin düzenlediği kahvaltıya yalı cafe'de biraraya gelen öğrenciler dayanışma örneği sergilediler.

Konsey Başkanı Süleyman Ateş konuşmasında; PDR 1.sınıfa başlayan sevgili meslektaşım, çok çok çok mutlu olmanızı dilerim. "Çekingen olabilirsiniz, önyargıların olabilir ama sen her şeyden önce Psikolojik Danışmansın-". Dedi.

PDR'NİN GELİŞİMİ ÖNCELİĞİMİZ

Konseyin amaçları hakkında bilgi veren Ateş, Konsey Tüzüğümüzde yer alan amaçlar doğrultusunda PDR alanın bir bilim dalı ve uygulama alanı olarak gelişmesi, alanda çalışanların eğitim ve çalışma standartlarının yükseltilmesi, Türkiye'de PDR'nin profesyonel bir meslek olarak kabul edilmesi konusunda çeşitli faaliyetler gerçekleştiriyor' dedi.
PDR öğrencilerinin kaynaşma hızının bir Formula 1 arabasının hızından daha fazla olduğu orta çıktığına vurgu yapan başkan Ateş;
Sen "pdrci" ya da "rehberlikçi" değilsin.

SEN BİR PSİKOLOJİK DANIŞMANSIN!

Senin yoluna taş koyacak dış mihraklar olacak.Yılmasınlar.Bizler insani hukuk ölçüsünde yardımsever olmalıyız.Yargıç değil yardımsever misyonu üstlendiklerini söyledi.

YARGIÇ DEĞİL ! YARDIMSEVER

Problemler olacaktır.Her seferinde açıkla. Açıklamaktan yoruldun mu? Dinlen ve bir daha açıkla. Unvanına sen sahip çıkmazsan kimse çıkmaz.PDR adına eğitime Konsey olarak ekip arkadaşlarımızla katkılarımız devam edecektir.

GSB ÇAĞATAY KILIÇ VE Müsteşar Faruk Özçelik ile yapacağımız ziyaret ile ortak projeleri imza atağımızın mücdesini vermek istiyorum dedi.
Yemeğe katılan öğrenciler;Güldük eğlendik ve harika kahvaltı eşliğinde birbirimizle kaynaştık. Dopdolu saatler için katılan PDR konsey Bşk Süleyman Ateş ve kıymetli ekibine çok teşekkür ediyoruz dediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.