Oktay Vural hem ağladı hem de ağlattı

SİYASET Haber Girişi : 16 Kasım 2014 17:22
Oktay Vural hem ağladı hem de ağlattı
Bir süredir kanser tedavisi gördüğü GATA'da hayatını kaybeden MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural'ın eşi Tuba Vural'ın cenazesi Kocatepe Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Gölbaşı Mezarlığı'nda defnedildi.

Bir süredir kanser tedavisi gördüğü GATA'da hayatını kaybeden MHP Grup Başkanvekili 'ın eşi 'ın cenazesi Kocatepe Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Gölbaşı Mezarlığı'nda defnedildi.

Bir süredir kanser tedavisi gördüğü GATA'da hayatını kaybeden Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tuba Vural'ın cenazesi Kocatepe Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Gölbaşı Mezarlığına defnedildi. Tuba Vural'ın eşi MHP Grup Başkan vekili Oktay nde gözyaşlarını tutamazken ayakta durmakta zorlandı. Tedavisi boyunca eşinin yanında olan Vural, bu yüzden sakallarını kesmediğini açıklamıştı. Vural'ın 2 oğlundan biri askerdeyken vefat haberi üzerine askerden Ankara'ya gelerek cenazeye katıldı.

Tuğba Vural'ın cenaze törenine TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, bazı bakanlar, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve çok sayıda CHP, MHP ve AK Parti milletvekili katıldı.
Etiketler : Oktay Vural
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.