• İHSANBAŞKAN

ÖĞRETMENDEN KIZILIRMAK DELTASINDA AV VAHŞETİ!

SAMSUN HABER Haber Girişi : 05 Aralık 2020 17:30
ÖĞRETMENDEN KIZILIRMAK DELTASINDA AV VAHŞETİ!
Öğretmen olduğu belirlenen bir şahsın Kızılırmak Deltasında iki tüfekle 25 ördeği öldürdüğü öğrenildi. Bunu duyan vatandaşlar bu olayın cinayet ve vahşetle eş değer olduğunu söyleyerek canilerin cezasız kalmaması gerektiğini ifade ettiler.
KIZILIRMAK DELTASINDA AV VAHŞETİ!

AVCILIK SPOR OLMAKTAN ÇIKSIN

YASAKLANSIN....CANİLER CEZASIZ KALMASIN

Öğretmen olduğu belirlenen bir şahsın Kızılırmak Deltasında iki tüfekle   25 ördeği öldürdüğü öğrenildi.  Bunu duyan vatandaşlar bu olayın cinayet ve vahşetle eş değer olduğunu söyleyerek canilerin cezasız kalmaması gerektiğini ifade ettiler. 

Vatandaşlar av artık masum bir spor olmaktan çıkarılmalıdır. İnsanlar içlerindeki cinayeti ava yansıtıyorlar. Avcıların psikolojisi normal değildir. Avcılar mutlaka ruh sağlığı kontrolünden geçirilmelidir. Aklı ve vicdanı olan bir kimse canlıya ateş edemez diyerek konuştular. 

SAMSUNLULAR OLARAK BİR KEZ DAHA UTANDIK

HABER: UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'nde bulunan Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti Doğanca Mahallesi Düden mevkisinde ördek katliamı yaşandı. 

Edinilen bilgiye göre, Kızılırmak Deltası Alan Başkanlığı Özel Güvenlik Ekibi, bu sabah saat 09.00’da Kuş Cenneti Düden mevkisinde avlanan bir şahsı 2 tüfeği ile yakaladı.

Çevrede yapılan araştırmada şahsın 25 ördeği katlettiği ortaya çıktı. Kısıtlama saatinde ördek avına çıkan ve 25 ördeği katleden kişinin Samsun'da bir okulda coğrafya öğretmenliği yapan Z. A. isimli şahıs olduğu öğrenildi. Şahıs ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü.

ÖRDEK KATLİAMI YAPAN ŞAHSA NASIL BİR CEZA VERİLECEĞİ MERAK EDİLİYOR





Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.