O SÖZE KARŞI ÖYLE BİR CEVAP VERDİLER Kİ

GÜNDEM Haber Girişi : 03 Haziran 2020 20:47
O SÖZE KARŞI ÖYLE BİR CEVAP VERDİLER Kİ
Maliye Bakanı Sn. Berat Albayrak'a siyasi, yazılı basın veya sosyal medyada küçük düşürmek maksatlı damat bakan veya sosyete bakan ifadesi kullanılması toplumda hoşnutsuzlukla karşılandığı görülüyor.

Maliye Bakanı Sn. Berat Albayrak'a siyasi, yazılı basın veya sosyal medyada küçük düşürmek maksatlı damat bakan veya sosyete bakan ifadesi kullanılması toplumda hoşnutsuzlukla karşılandığı görülüyor. Bu ifadelerin sataşma gerginlik çıkarma ve kışkırtma maksatlı söylendiği biliniyor.

 

Sn. Bakan bu konuda muhataplarının anlayacağı dilden elbetteki cevap vermez. Ancak Biz Ülkem haber olarak bu fitnecilere bir hatırlatmada bulunuyor anlayacakları dille cevap veriyoruz.

 

Her kim ki rencide etmek küçük düşürmek maksadıyla damat bakan, sosyete bakan gibi küçük düşürücü ifadeler kullanırsa Diyoruz ki; Bunlar kaşarlı soysuz, şerefsizdir. P.ztir. Bunlar ahlaksız edepsiz soytarılardır. 

 

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, yaklaşık iki ay sonra yüz yüze yapılan Merkez Yönetim Kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak'ın, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a yönelik "Sosyete damat" sözlerine tepki gösteren Ömer Çelik, "Özellikle Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Bey üzerinden sürekli aile konusu gündeme getiriyorlar. Aile meselesi Türk siyasetinde adı konulmamış etik bir alanı ifade eder. Ve bu alan ilk defa CHP tarafından ihlal edilmiştir. Aile meselesini siyasi konusu yapmak vatandaşlarımız tarafından ahlak dışı bir tutum olarak kabul edilir. Ama sürekli olarak aile ilişkileri üzerinden çirkin siyaset yapıyorsunuz, ondan sonra bize cevap verilmiyor diyorsunuz. Bunun neyine cevap vereceğiz? Statüko sosyetesi kendisi için geçerli kavramları başkası için kullanmamalıdır" ifadelerini kullandı.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.