NURETTİN SEVER TOPLANTI İÇİN İRAN'A GİTTİ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 02 Mart 2018 18:46
 NURETTİN SEVER TOPLANTI İÇİN İRAN'A GİTTİ
Belediyeler ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever BEM-BİR-SEN'in Tahranın en büyük şehirlerinden İsfehan'da gerçekleştireceği Başkanlar Kurulu Toplantısına katılmak üzere İran'a gitti.
BEM-BİR SEN SAMSUN ŞUBE BAŞKANI NURETTİN SEVER İRAN'A GİTTİ 

Belediyeler ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever BEM-BİR-SEN'in Tahranın en büyük şehirlerinden olan İsfahan'da gerçekleştireceği Başkanlar Kurulu Toplantısına katılmak üzere İran'a gitti. 

Belediyeler ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Şubat sonu  ve Mart Aylarının başında gerçekleştireceği Başkanlar kurulu Toplantısını gerçekleştirmek üzere İran'a gitti. İran'ın İsfahan şehrinde Başkanlar Kurulunu gerçekleştiren BEM BİR SEN daha önce de Başkanlar kurulunu Kudüste gerçekleştirmiş, topluca Mescidi Aksa'yı Ziyaret ederek açıklama yapmışlardı. 

Çok Sayıda Şube Başkanı ve İl Temsilcisinin katıldığı BEM-BİR-SEN Başkanlar Kurulu toplantısı Genel Başkan Mürsel Turbayın Başkanlığında gerçekleşiyor.Başkanlar kurulu toplantısında Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinçte yer alıyor. 

Mürsel Turbay sendika olarak ülke dışına da açıldıklarını ifade ederek; " Şube başkanları ve Temsilcilerimizin özellikle kardeş ülkeleri ziyaret edip yerinde görerek daha yakından tanımalarını önem veriyoruz. Bunun için de Başkanlar Kurulu Toplantılarımızı mümkün olduğu kadar daha önceden belirlediğimiz ülkelerde yapıyoruz. Daha öncede Kudüs'te gerçekleştirmiş Mescidi Aksayı ziyaret etmiş burada açıklamalarda bulunmuştuk. İranda'da hem gezilerimiz hem de ziyaretlerimiz olacak." diyerek konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.