• İHSANBAŞKAN

NİYAZİ ÇELİK'TEN BAFRA UMUT DERNEĞİNE TEŞEKKÜR

SAMSUN HABER Haber Girişi : 13 Temmuz 2018 09:32
NİYAZİ ÇELİK'TEN BAFRA UMUT DERNEĞİNE TEŞEKKÜR
Dernek faaliyetlerini aralıksız sürdüren Bafra Umut Derneği komşu ilçelere destek olmaya devam ediyor.

Dernek faaliyetlerini aralıksız sürdüren Bafra Umut Derneği komşu ilçelere destek olmaya devam ediyor.


Kavak Muhtarlar Derneği Başkanı ve Kavak İdrisli Mahallesi Muhtarı Niyazi Çelik ile Ladik ilçesi Büyükalan Mahallesi Muhtarı İdris Gökhan Şen’e giysi ve gıda paketleri teslim edildi.


Kavak Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Çelik, “Bafra Umut Derneği Bafumder tarafından yardıma muhtaç çocuklarımız için giyim ve bir miktar gıda yardım malzemelerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere Ladik ilçemizde teslim aldık. Bir kısmını Ladik ilçemizde belirlenen ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Kalanları da Kavak ilçe ve mahallelerine dağıtacağız. Yardımlarda emek sarf eden Bafra Umut Derneği Başkanı Hülya Yangın Ertekin’e, araç tahsis eden Samsun Büyükşehir Belediyesi yetkililerine  teşekkür ediyorum.” dedi.


Kavak Muhtarlar Derneğinin talebi üzerine Kavak ve Ladik ilçelerine yardım götüren Bafra Umut Derneği Başkanı Hülya Yangın Ertekin ise “Derneğimiz tüm ihtiyaç sahiplerine dokunmayı hedeflemiştir. Bizlere gelen talepler doğrultusunda hazırlıklarımızı tamamlayıp ihtiyaç sahibi bölgeye ulaştırıyoruz. Derneğimize katkıda bulunan tüm hayırsever vatandaşlarımıza ve yardımları ulaştırmada lojistik destek sağlayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin’e çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.