NECATTİN DEMİRTAŞ HUZUREVİNİ ZİYARET ETTİ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 02 Ekim 2019 18:55
NECATTİN DEMİRTAŞ HUZUREVİNİ ZİYARET ETTİ
İlkadım Belediye Başkanı.Necattin Demirtaş Yaşlılar haftası kapsamında eşi Lütfiye Demirtaş hanımefendi ile birlikte Samsun Büyükşehir Belediyesi Huzurevini ziyaret etti.
NECATTİN DEMİRTAŞ HUZUREVİNİ ZİYARET ETTİ

İlkadım Belediye Başkanı.Necattin Demirtaş  Yaşlılar haftası kapsamında eşi Lütfiye Demirtaş hanımefendi ile birlikte Samsun Büyükşehir Belediyesi Huzurevini ziyaret etti.

Huzurevi sakinlerinin gönlünü alan Demirtaş, yaşlılara çeşitli hediyeler verip onlarla ayrı ayrı sohbet ederek gönüllerini aldı. Ziyarette duygu dolu anların yaşandığı görüldü. 

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaşın yaptığı ziyaretin kendilerini çok duygulandırdığını ifade eden huzurevi sakinleri; Hem duygulandık hem de mutlu olduk. Biz bu duyguları yaşattı, Allah'da başkanımızın işlerini kolay etsin, yolunu açık etsin dediler. 

Demirtaş; Yaşlılar bizim için kıymet biçilmez varlıklarımızdır. Bizim gönlümüz yalnız bir gün değil daima onlarla birliktedir. Ancak yaşlılar günü vesile oldu. Bizde bu vesile ile onları bu özel günlerinde yalnız bırakmak istemedik. Bize gönül kapılarını açtılar. Herbirine ayrı ayrı teşekkür ediyorum diyerek konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.