• İHSANBAŞKAN

NECATİ YILMAZ YENİDEN GÜVEN TAZELEDİ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 12 Şubat 2018 21:08
NECATİ YILMAZ YENİDEN GÜVEN TAZELEDİ
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şube Başkanı Necati Yılmaz, yeniden başkan seçildi.

KONGREYE ESKİ BAŞBAKAN VE AK PARTİ KONYA MİLLETVEKİLİ AHMET DAVUTOĞLU'DA KATILDI

 

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şube Başkanı Necati Yılmaz yeniden başkan seçildi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şubesi 5. Olağan Genel Kurulu’nu yaptı. Genel Kurulda mevcut Başkan Necati Yılmaz tek liste ile tekrar başkan oldu. Yılmaz’ın yönetim kurulu asil listesi, Ferhat Yeşilyurt, Bayram Yılmaz, Arslan Şahin ve Mustafa Altıkatoğlundan oluştu.


Güven tazeleyen Yılmaz, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da dernek üyelerine en iyi hizmeti sunacaklarını belirtti.


AHMET DAVUTOĞLU NECATİ YILMAZI KUTLADI


Büyükşehir Belediyesine bağlı Şehit Ömer Halisdemir Salonunda yapılan Kongreye Eski Başbakan ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu'da  eşi Sare Davutoğlu hanfendiyle birlikte katıldı. Davutoğlu yeniden başkan seçilen Necati Yılmaz'ı tebrik ederek başarılı çalışmalar temennisinde bulundu. Davutoğlu kongrede yaptığı konuşmada Şehitliğin ulaşılması zor bir mertebe olduğuna vurgu yaparak her zaman Şehit ailelerinin yanında olduklarını ifade etti. 


Etiketler : NECATİ YILMAZ
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.