MUSTAFA DEMİR SAMSUN'DA

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 29 Kasım 2018 18:32
MUSTAFA DEMİR SAMSUN'DA
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 24 Kasım Cumartesi günü AK Parti'nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Mustafa Demir, adaylık ilanından sonra ilk defa geleceği Samsun'da bir basın toplantısı

MUSTAFA DEMİR SAMSUN'DA KARŞILANACAK


Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 24 Kasım Cumartesi günü  AK Parti'nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanan  Mustafa Demir, adaylık ilanından sonra ilk defa geleceği Samsun'da bir basın toplantısı ve ziyaretler gerçekleştirecek.


MUSTAFA DEMİR'E KARŞILAMA YAPILACAK


Mustafa Demir için 30 Kasım Cuma Günü Havza'da Konak Tesisleri'nde saat 09.30'da karşılama töreni düzenlenecek. AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman ve partililer tarafından karşılanacak olan Demir, ardından saat 11:00'de AK Parti Samsun İl Teşkilatını ziyaret ederek, burada bir basın toplantısı düzenleyecek. Demir daha sonra gün içinde, Samsun Valisi Osman Kaymak ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin başta olmak üzere, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ile AK Parti İlkadım, Canik, Tekkeköy, Atakum ilçe teşkilatlarını ziyaret edecek.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.