Musa Demircan;'Uyuyan Devi Yeniden Uyandıracağız'

SAMSUN HABER Haber Girişi : 06 Ocak 2018 12:11
Musa Demircan;'Uyuyan Devi Yeniden Uyandıracağız'
Kısa Adı KADEF olan Kavak Dernekler Federasyonu Eski Danışma Kurulu Başkanı ve İlkadım Belediyesi Eski Başkan Danışmanı Musa Demircan KADEF binasında KADEF yönetim Kurulu üyeleri , Belediye Meclis Üyeleri ve Dernek Başkanları ile birlikte bir toplantı ge
Kısa Adı KADEF olan Kavak Dernekler Federasyonu Eski Danışma Kurulu Başkanı ve İlkadım Belediyesi Eski Başkan Danışmanı  Musa Demircan KADEF binasında KADEF yönetim Kurulu üyeleri , Belediye Meclis Üyeleri ve Dernek Başkanları ile birlikte bir toplantı gerçekleştirdi.


DEMİRCAN; KADEF binasında  gerçekleştirdikleri toplantı hakkında bir açıklama yaptı. 

Kavak Dernekler Federasyonu Eski Danışma Kurulu Başkanı ve İlkadım Belediyesi Eski Başkan Danışmanı  Musa Demircan arkadaşlarımızı buraya ben davet ettim diyerek başladığı açıklamasında;  "Belediye Seçimlerine kısa bir süre kaldı. Yeniden 2009 ruhunu uyandırmak için yola çıktık. Uyuyan devi yeniden uyandıracağız.  İlk günkü heyecanı taşıyoruz. Samsunluluk ruhuyla hareket edip bize ait çizgide yürüyeceğiz. Geçmişten aldığımız bilgi tecrübe ve dersle şimdi birikimli ve daha tecrübeliyiz. Hiçbir şeyin hayal olmadığını göreceksiniz. Hemşehrilerimize Samsun halkımıza güvenimiz sonsuzdur. Bu manada ilk startımızı KADEF'ten verdik. KADEF yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve arkadaşlarımızla yaptığımız toplantı olumlu geçti. Birlik ve beraberlik içerisinde adımlarımızı daha güçlü atacağız" diyerek konuştu.  


ÖTE YANDAN TOPLANTI İLE İLGİLİ OLARAK KADEF SAYFASINDA DA BİR AÇIKLAMA YAPILDI.

AÇIKLAMADA;
Kavaklılar KADEF'TE Biraraya Geldi. Kavak Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Opr. Dr. Yılmaz KARAGÖZ Başkanımızın talimatı ile İlkadım, Canik, Atakum İlçe Belediye Meclis Üyeleri ve Kavaklılar Derneği Kurucu Başkanları ve Kadef Yönetim Kurulu Üyeleriyle Kadefte Biraraya Gelindi. 
Kavaklı Hemşehrilerimizi biraraya getirmek ve birlik beraberliğimizi devam ettirmek için Kadef Bşk.Yrd Bahri ÇAKIR başkanlığında, Musa DEMİRCAN, Aziz GÜVEN, Recep KESKİN, Hayrettin AYNA, Zeki SÖZEN, Necati MENEK, Ersin ERGE, Süleyman TAŞ, Mustafa KESKİNOĞLU, Naci CİNGÖZ, Bayram ERİŞGİN, Levent KAYA, Recep GÜLEROĞLU, Murat ARSLANOĞLU, Ümit ALTUNDAL, Uğur ETLİ, Hüsnü ÖZDEMİR, Gültekin ÖZÇELİK, Hasan SAYAL, İbrahim GÜVEN biraraya geldiler. Herkesin önerileri dinlenerek hoşgörü içinde birlik ve beraberlik mesajları verildi. DENİLDİ 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.