• İHSANBAŞKAN

MUHARREM İNCE'NİN DAVRANIŞLARI NORMAL DEĞİL

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 02 Haziran 2018 17:01
MUHARREM İNCE'NİN DAVRANIŞLARI NORMAL DEĞİL
Kemal Kılıçdaroğlu İncenin ekibini tasfiye edip dağıtarak onu yalnızlaştırmak istemiştir. ve şuan CHP'nin yalnız adamı Muharrem İncedir.
TEDAVİ GÖRMELİ

MUHARREM İNCE CHP'NİN BİR YALNIZ ADAMI

Kemal Kılıçdaroğlu İncenin ekibini tasfiye edip dağıtarak onu yalnızlaştırmak istemiştir.  CHP'nin yalnız adamı Muharrem İncedir.

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin son aylarda ruhen sağlık durumunun bozulduğuna dikkat çeken uzmanlar ; "Gösterdiği tavır ve davranışlar normal değil. Kendisi ve doktorları da bunun farkında. Ancak seçim öncesinde açığa çıkarmak istemiyorlar. Konuşmacı olarak çıktığı kürsüde de bunu fark edebiliyorsunuz. Bir anda kızıyor, yatışıyor sakinleşiyor. Rol yapmak zorunda kalıyor. Vatandaşa sırtını dönerek konuşması bilinçaltı uzaklaşması yalnızlığa çekilmesini işaret ediyor. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğluna olan kızgınlığı nedeniyle içevurum yaşıyor. Halk diliyle içine atıyor. Artık kendine hakim olamıyor. Aşırı bunalmış durumda. Bunlar bir insan için ağır bir yüktür. An be an ruhi boşalma yaşayabilir" diyerek konuşuyorlar. 


Muharrem İncenin içerisinde bulunduğu durumun gelip geçici olmadığını da söyleyen uzmanlar onun bir kenara çekilip tatil yapmaya ihtiyacı var. Siyasetten kopmamalı fakat tatili de ihmal etmemelidir. Kemal Kılıçdaroğlu bundan zevk duymamalı dediler.  İncenin ekibini dağıtarak onu yalnızlaştırmak istemiştir. ve şuan CHP'nin yalnız adamı Muharrem İncedir. 
Etiketler : ince chp
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.