• İHSANBAŞKAN

MOTOSİKLETLER ULAŞIM ARACI OLMAKTAN ÇIKIYOR MU?

ŞİKAYET VAR Haber Girişi : 27 Mart 2019 18:12
MOTOSİKLETLER ULAŞIM ARACI OLMAKTAN ÇIKIYOR MU?
Son yıllarda aşırı hız nedeniyle hızla artan motosiklet kazalarının önü alınamıyor. Her geçen gün dahada güçlenen motorlarıyla sürücüsünün kontrolünden çıkan motosiklet kazalarının ölümlere yol açtığı görülüyor.
Son yıllarda aşırı hız nedeniyle hızla artan motosiklet kazalarının önü alınamıyor. Her geçen gün dahada güçlenen motorlarıyla sürücüsünün kontrolünden çıkan motosiklet kazalarının ölümlere yol açtığı görülüyor.

Özellikle otobanlarda aşırı hız yaptıkları görülen motosikletler gençler arasında tutku olarak yaygınlık kazanıyor. Sürücülerin adrenalin yükseltmek için daha fazla sürat yaptıkları ve motosikletlerin kontrolden çıkarak ölümlü kazalara yol açması beraberinde şikayetleri de getiriyor.

Uzmanlar motosikletlerin ulaşım aracı olmaktan çıkıp zevk aracı haline gelmesinin  doğru olmadığını ifade ederek bunu spor olarak görmenin de yanlış olduğunu söylüyorlar. 

Otobanlarda seyreden araçlar motosiklet sürücülerinin daha dikkatli olmalarını hız limitini aşmamalarını. kendileriyle birlikte başkalarının da hayatlarını tehlikeye atmamalarını istiyorlar. 

 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.