MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ACİLEN TOPLANTI YAPMALIDIR

GÜNDEM Haber Girişi : 11 Şubat 2018 11:53
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ACİLEN TOPLANTI YAPMALIDIR
Çorlu’da Ahievran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ndeki görüntülerde, sınıfta ders anlatmaya çalışan bir öğretmen, öğrencileri tarafından alaya alınıyor.

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ACİLEN TOPLANTI YAPIP ACİL ÇÖZÜM ÖNERİLERİ BULMALIDIR.


EĞER SUÇLU ARANACAKSA...


BU ÖĞRENCİLERİ DOĞURUP SOKAĞA SALAN VELİLER DE HESAP VERMELİ.


EĞİTİM SİSTEMİNİ SULANDIRAN ÖĞRETMENLER SENDİKALAR VE YÜZE GETİRİLEN ÖĞRENCİLER DE SORUMLUDUR.


BU SUÇ YALNIZ O ÖĞRETMENİN VE ÖĞRENCİLERİN DEĞİL SÖZDE YAZAR ve  AYDINLARIN SUÇUDUR.


VE BU AHLAKSIZ ÖĞRENCİLER  MUTLAKA CEZALANDIRILMALI AHLAKSIZLIĞIN BEDELİNİ ÖDEMELİDİR.


Çorlu’da Ahievran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ndeki görüntülerde, sınıfta ders anlatmaya çalışan bir öğretmen, öğrencileri tarafından alaya alınıyor. 


Öğretmen ders anlattığı esnada ayağa kalkan, öğretmenin kıyafeti ile alay eden, öğretmenin kulağına el hareketi yapan, tüm bunlarla da yetinmeyerek öğretmenini kucaklayan öğrenci, arkadaşları tarafından kahkahalarla izleniyor. Yaşananları kaydeden öğrencilerin görüntüleri sosyal medyada paylaşmasının ardından skandal duyuldu.


KAYMAKAM: SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, öğrencinin öğretmeninin kıyafetiyle alay ettiği, kulağına doğru hareket yaptığı ve belinden tutarak havaya kaldırdığı anların kaydedildiği görüntüleri izlediğini belirterek, olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını söyledi.

'ÜÇ ÖĞRENCİNİN ADI GEÇİYOR'

Söz konusu görüntülerin önceki gün çekildiği bilgisini aldıklarını ifade eden Kılıç, "Biz de görüntüleri öğrenciler sosyal medyada paylaşınca gördük. Olayın içinde üç öğrencinin adı geçiyor. Pazartesi bahse konu öğretmen ve öğrencilerle ilgili müfettişler okulda inceleme yapacak" dedi.

'ÖĞRETMEN OKUL İDARESİNE BİLDİRMELİYDİ'

Kılıç, konuyla ilgili idari soruşturmanın en kısa sürede tamamlanacağını ifade ederek, "Öğretmen bu olaylar yaşandıktan sonra hemen sınıftan çıkarak durumu okul idaresine bildirmeliydi. Ancak bunu yapmamış. O yüzden öğretmenle ilgili de soruşturma başlattık" diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.