• İHSANBAŞKAN

Mahruki hakaret etmekten mahkemeye çıktı

GÜNDEM Haber Girişi : 24 Ekim 2016 22:37
Mahruki hakaret etmekten mahkemeye çıktı
Bir TV programında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik yakışıksız ifadeleri büyük tepki çeken Nasuh Mahruki hakkında 'Cumhurbaşkanına hakaret ve tehdit' suçlamasıyla tutuklama talep edildi.

Bir TV programında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik yakışıksız ifadeleri büyük tepki çeken Nasuh Mahruki hakkında "Cumhurbaşkanına hakaret ve tehdit" suçlamasıyla tutuklama talep edildi.

Geçtiğimiz günlerde konuk olduğu Kanal A televizyonunda konuşulan 'Lozan' gündemini değerlendirmesi istendiği sırada sarf ettiği yakışıksız ifadelerle büyük tepki toplayan AKUT'çu Nasuh Mahruki'ye söz konusu ifadeleri gerekçesiyle"Cumhurbaşkanı'na hakaret ve tehdit" suçlamasıyla açılan soruşturmada tutuklama talep edildi.

"CUMHURBAŞKANI DA BAŞBAKAN DA VATANA İHANETTEN YARGILANACAK" DEMİŞTİ

Mahkemeye tutuklama talebiyle sevk edilen Nasuh Mahruki katıldığı programda "Vatana ihanetten yargılanacaklar. Devran değişecek, Cumhurbaşkanı da Başbakan da, Genelkurmay Başkanı da hükümet de vatana ihanetten yargılanacak" demişti.




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.