Londra'da Yılın En İyi Kebap Ödülü Bir Türk'e Verildi

SAMSUN HABER Haber Girişi : 14 Mart 2018 22:45
Londra'da Yılın En İyi Kebap Ödülü Bir Türk'e Verildi
Britanya Kebap ödülleri yarışması bu yıl Londra’nın merkezinde Westminster Park Plaza Hotelde gerçekleşti. Altıncısı gerçekleşen yarışmada Londra 2017-2018 yılının en iyi Kebap Oscarları sayılan ödüle Samsunlu Abdullah Okuyucu layık görüldü.
Londra'da Yılın En İyi Kebap Ödülü Bir Türk'e Verildi

Londra'da yapılan ve  Kebap Ocarları olarak görülen ödüle  bir Türk layık görüldü.

Britanya Kebap ödülleri  yarışması bu yıl Londra’nın merkezinde Westminster Park Plaza Hotelde gerçekleşti. Altıncısı gerçekleşen yarışmada Londra 2017-2018 yılının en iyi Kebap Oscarları sayılan ödüle Samsunlu Abdullah Okuyucu layık görüldü.

Aynı zamanda bir Türk olan Şükrü Öztekin'de ödüle hak kazandı.
 
Başbakan Therasa May ve Londra Belediye Başkanı Sadık Han da destek mesajı gönderdikleri ödül törenine; Birleşik Krallık Eğitimden Sorumlu Devlet Bakanı Nadhim Zahawi ve Gölge Kabine üyesi Angela Rayners’ın da aralarında bulunduğu 50’den fazla milletvekili ile 20 dolayında Lordlar Kamarası üyesi katıldı.

Medya, siyaset ve iş dünyası yoğun ilgi gösterdiği görüldü.

Abdullah Okuyucu Samsunun Kavak İlçesi Seydali Köyünden olup Samsun Emekli Milli Eğitim Şube Müdürlerinden Ömer Okuyucunun da kardeşidir. Abdullah Okuyucu uzun yıllar Londra'da işletmeci olarak görev yapıyor. 

Abdullah Okuyucunun elde ettiği bu başarı memleketi Samsunda da sevinçle karşılandı.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Okay YILMAZ 12 Nisan 2023 15:24

    Elinize, emeğinize, yüreğinize sağlık aynen Şükrü beyle ve tüm personelinizle gurur duyuyoruz, başarılarınızın devamını diliyorum, iyi ki varsınız.