• İHSANBAŞKAN
SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 01 Mart 2019 14:19

LADİK'TE NURHAN YAPICI ÖZEL'E YOĞUN İLGİ

LADİK'TE NURHAN YAPICI ÖZEL'E YOĞUN İLGİ
Cumhur İttifakı Ladik Belediye Başkanı Adayı ve Samsunun tek Kadın Belediye Başkan Adayı Nurhan Yapıcı Özel seçim çalışmalarını büyük bir gayretle sürdürüyor.
LADİK'LİLER TARİH YAZACAK

Cumhur İttifakı Ladik Belediye Başkanı Adayı ve Samsunun tek Kadın Belediye Başkan Adayı Nurhan Yapıcı Özel seçim çalışmalarını büyük bir gayretle sürdürüyor. 

Gittiği her yerde ilgiyle karşılanan Nurhan Yapıcı Özel Ladik'te yeni bir dönemin sinyalini de veriyor. 

KAYBETTİKLERİMİZİ BAŞKANIMIZLA  YENİDEN KAZANACAĞIZ

Ladikliler; Bugüne kadar alamadıkları hizmeti ve kaybedilen vakti Nurhan Yapıcı Özel ile yeniden kazanacaklarını söyleyerek: "Biz başkanımızın yanındayız. Ayrıca Ladikliler olarak Samsunun tek kadın Başkan adayı ile de gurur duyuyoruz. Bu anlamda kendimizi daha güçlü hissediyoruz. İlçemize büyük hizmetlerin getirileceğinden kuşkumuz yoktur. " diyerek konuşuyorlar.

Ladikliler Nurhan Yapıcı Özel'i Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'le kıyaslayarak çevremizde güzel örnekler var. Ladikte de güzel başarıyı yakalayacağımızdan eminiz diyorlar. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.