• İHSANBAŞKAN

KORONAVİRÜSE KARŞI ÖRNEK MİLLET DAYANIŞMASI

GÜNDEM Haber Girişi : 06 Nisan 2020 16:28
KORONAVİRÜSE KARŞI ÖRNEK MİLLET DAYANIŞMASI
Konyada sebze satılan bir açıkhava pazar yerinde satıcılar aralarında aldıkları kararla ayrı poşetlere koydukları sebzelerin bulunduğu yere 'Ücretsizdir. İhtiyaç sahipleri alabilir' diyerek yazdılar.

Konyada sebze satılan bir açıkhava pazar yerinde satıcılar aralarında aldıkları kararla ayrı poşetlere koydukları sebzelerin bulunduğu yere "Ücretsizdir. İhtiyaç sahipleri alabilir" diyerek yazdılar. 

 

Görenleri duygulandıran bu olay Biz bize Yeteriz Türkiyem sloganını hatırlattı. Bu tablonun yanından geçenler gözyaşlarını tutamazken bu millet eğilmez diyerek duygularını dile getirdiler. 

 

Pazarcılar bizim de bir katkımız olsun istedik. böyle zor zamanda kimse kimseden bir şey isteyemez. İstese de mahcup olur. Bizde böyle bir yönteme başvurduk. İhtiyacı olan vatandaşlarımız gelip birer poşet alıp gidiyorlar diyerek konuştular. Konyalı pazarcıların örnek davranışı takdirle karşılandı.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.