KÖKTAŞ: HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLİYORUM

SİYASET Haber Girişi : 28 Ağustos 2014 20:10
KÖKTAŞ: HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLİYORUM
Ak Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş Ahmet Davutoğlunun Başbakan seçilmesi ile ilgili mesaj yayınladı.
Genel Başkanımız, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 10 Ağustos 2014 tarihinde aziz milletimizin takdiriyle Cumhurbaşkanlığı makamına seçilmesiyle boşalan AK Parti Genel Başkanlığı ve Başbakanlık makamı için yapılan yoğun istişareler ve partinin bütün kademeleriyle gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) tarafından verilen kararın ülkemiz, milletimiz ve tüm dünya insanlığı için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.

Alınan bu karar, Konya Milletvekilimiz, Dışişleri Bakanımız Ahmet Davutoğlu'nun yeni Genel Başkan ve Başbakan adayı olmasıyla Büyük Kongre Delegelerinin 27 Ağustos'ta vereceği karar ile resmiyet kazanacaktır.

İnanıyoruz ki yıllardır omuz omuza vererek, ülkemizin itibarlı dış politika izlemesinde, kalkınmasında, refaha ulaşmasında mücadele eden Konya Milletvekilimiz, Dışişleri Bakanımız Ahmet Davutoğlu'nun yine aynı mücadelesini devam ettirerek, halkımızın ve tüm dünyada ezilen insanların gönlünde taht kurmuş, AK Parti kurucusu, Genel Başkanı, Türkiye'nin Başbakanı, 12. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan devir alacağı hizmet bayrağını aynı azim, kararlılık ve çalışkanlıkla taşıyarak ülkemizi, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaştıracaktır.

Bu vesile ile tüm teşkilatlarımızla Konya Milletvekilimiz ve Dışişleri Bakanımız Ahmet Davutoğlu'nun yanında dimdik durduğumuzu ifade ediyor, bu sürecin ülkemize, partimize ve tüm insanlığa hayırlı olmasını diliyorum.

Fuat KÖKTAŞ
AK Parti Samsun İl Başkanı

Etiketler : FUAT KÖKTAŞ
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.