Kırkpınar güreşleri kıran kırana devam ediyor

SPOR Haber Girişi : 07 Temmuz 2012 17:01
Kırkpınar güreşleri kıran kırana devam ediyor
651'nci Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde 66 başpehlivan birbirleriyle kıyasıya mücadele etti.
 BAŞPEHLİVANLIK İÇİN SAVAŞ VERDİLER

Güreşler sonucu Ali Güngön Ekin, Ahmet Kavakçı, Ahmet Yavuz, Arif Akın, Şükrü Kazan, Gökhan Arıcı, Cengiz Zengin, Serhat Gökmen, Şaban Yılmaz, Süleyman Aykırı, Ramazan Bircan, Ali Gürbüz, Ahmet Selbest, Hasan Tuna, Kenan Şimşek, Recep Kara, Savaş Yıldırım, Fatih Atlı, Nuri Zengin, Salih Dorum, Taylan Ertan, Murat Gençtürk, Osman Aynur, Kadir Ergin, Mehmet Mahmut Kavakçı, Mustafa Kemal Karaboğa, Mehmet Yeşil Yeşil, Osman Özgün, Ali Rıza Kaya, Mükerrem Kıyı, Hasan Cengiz, İbrahim Çoraman, Ali Altun rakiplerini yenerek bir üst tura yükseldiler.

SAYI 33 OLUNCA KURA ÇEKİLDİ

Ancak, ikinci tura yükselen başpehlivan sayısının eşit sayıda olmadığı için 33 başpehlivan tek güreş için tekrar kura çekti. Kurada 1 ve 2 numarayı çeken Mehmet Mahmut Kavakçı ile Mustafa Kemal Karaboğa eşleşti.

IŞIK ALTINDA GÜREŞTİLER

İki başpehlivan hava karardığı için çayırda projektör ışık eşliğinde kıyasıya mücadale ettiler. Güreşi ise Mehmet Mahmut Kavakçı kazanarak yarın devam edecek olan ikinci tur güreşlerinde er meydanına çıkmaya hak kazandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.