• İHSANBAŞKAN

Kimse Türkiye'ye ayar vermeye kalkışamaz

SİYASET Haber Girişi : 17 Aralık 2014 22:37
Kimse Türkiye'ye ayar vermeye kalkışamaz
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, KON TV'nin Ankara stüdyolarının açılışına gelişi sırasında, basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını cevapladı.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, KON TV'nin Ankara stüdyolarının açılışına gelişi sırasında, basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını cevapladı.

17 ve 25 Aralık operasyonlarının yıl dönümü olduğunu anımsatan bir gazetecinin, buna ilişkin değerlendirmesini sorduğu Kurtulmuş, öncelikle meselenin iki boyutu olduğunu söyledi. Kurtulmuş, "17 ve 25 Aralık'ta ortaya atılan yolsuzluk iddiaları boyutuna ilişkin devam eden bir hukuki süreç ve TBMM'de açılmış olan soruşturma" bulunduğunu kaydetti.

Kurtulmuş, "Bu komisyonlar marifetiyle millet adına TBMM, 17 ve 25 Aralık süreçlerinin yolsuzluk iddiaları kısmıyla ilgili kararı verecektir. Hep beraber izleyeceğiz ve TBMM'nin bu konuya ilişkin yaklaşımlarının sonucunu göreceğiz" diye konuştu.

17 ARALIK BİR DARBE TEŞEBBÜSÜDÜR

"Türkiye siyasi tarihine 17 ve 25 Aralık operasyonları yolsuzluk maskesi altında yapılmaya çalışılan bir darbe teşebbüsü olarak kalmıştır" Türkiye, çok açık hükümete karşı bir yolsuzluk iddiası bahane edilerek, bunun üzerinden geliştirilen bir darbe teşebbüsü ile karşı karşıya kaldı.

KİMSE TÜRKİYE'YE AYAR VEREMEZ

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Hiç kimsenin, Türkiye'deki herhangi bir soruşturmayı bahane ederek Türkiye'ye ayar vermesine hiçbir şekilde tahammül edemeyiz" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.