KILIÇOĞLU: KAHRAMAN ORDUMUZUN YANINDAYIZ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 16 Ekim 2019 19:58
KILIÇOĞLU: KAHRAMAN ORDUMUZUN YANINDAYIZ
Kavak Ağcakise Mahallesi Derneği Başkanı ve Kavak Dernekler Federasyonu (KA-DEF) Genel Başkan Yardımcısı Sami Kılıçoğlu gündemdeki konularla ilgili açıklamalarda bulundu.
KILIÇOĞLU: KAHRAMAN ORDUMUZUN YANINDAYIZ

Kavak Ağcakise Mahallesi Derneği Başkanı ve Kavak Dernekler Federasyonu (KA-DEF) Genel Başkan Yardımcısı Sami Kılıçoğlu gündemdeki konularla ilgili açıklamalarda bulundu.

SAMİ KILIÇOĞLU: BİYOKÜTLE SANTRALİNİN YERİ YANLIŞ TERCİH

Kılıçoğlu Çarşamba'da inşaatı devam eden biyokütle enerji santralinin bölgenin dokusunu bozmasına müsaade edilmemesi gerektiğini inşaat alanının verimli topraklarda yer almasının doğru olmadığını söyledi. Kılıçoğlu: "Çarşamba coğrafi konum itibarıyla biyokütle santraline cevap verecek nitelikte değildir. Burada tarım arazilerinin korunması gerekir. Çevreye zararı tartışılan bir santral için daha uygun yerler tespit edilebilirdi. Tarım yapılan toprakların betonlaşmasına müsaade edilmemeliydi. Enerji ihtiyacını karşılamak için bu işe müsait mevkiler bulunabilirdi" dedi. 

ŞAHİN DAĞLARI SAMSUNUN OKSİJEN DEPOSUDUR  

Kılıçoğlu Kavakta Kanadalı bir firma tarafından Şahin Dağlarında altın arama ile ilgili konuyle ilgili olarakta: " Şahin dağlarında doğa bozulacaksa, doku tahrip edilip çevreye zarar verilecekse buna nasıl müsaade edilebilir. Bu dağlar hem yörenin hem de Samsunun oksijen deposudur. Şehirlerde betonlaşmanın getirdiği tahribat dağlara taşınırsa hayat damarlarımızdan birisi kesilmiş olacaktır. Eğer bu bölge tahrip edilirse hastalıklara da davetiye çıkarılmış olacaktır. Şahin dağlarında bir dalın dahi kesilmesine gönlümüz razı değildir. Bu kesinlikle yanlış olur. O yöredeki vatandaşlarımız büyük tedirginlik yaşamaktadır. Konuyla ilgili olarak hala net bir açıklama yapılmamış olması bu tedirginliği had safhaya getirmiş halkın psikolojisini de bozmuştur." dedi.

KAHRAMAN ORDUMUZUN YANINDAYIZ

Kılıçoğlu : Türk Ordusunun Suriye'de teröristlere karşı başlattığı Pınar Barış harekatınını sonuna kadar desteklediklerini ifade ederek: " Kahraman Türk Ordumuzun yanındayız. Teröristlere tarihi bir darbe vurulmuştur.  Ordumuzun Pınar Barış Operasyonunu sonuna kadar destekliyoruz. Ülkemiz terörden ve teröristlerden çok çekmiştir.  Bu ülke hepimizin. Birlik ve beraberliğimizi tüm Dünyaya duyurmak zorundayız. Bu ülkede barış istiyorsak teröre  teröristlere ve yandaşlarına göz açtırılmamalıdır " Diyerek konuştu.  
Etiketler : KILIÇOĞLU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.