Kılıçdaroğlu'nun sözlerine tepkiler çığ gibi büyüyor

SİYASET Haber Girişi : 12 Mayıs 2016 00:58
Kılıçdaroğlu'nun sözlerine tepkiler çığ gibi büyüyor
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 'Böyle bir başkanlık sistemini kan dökmeden bu ülkede gerçekleştiremezsiniz' sözlerine tepkiler çığ gibi büyüyor.

'Kılıçdaroğlu özür dilemezse...'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "Böyle bir başkanlık sistemini kan dökmeden bu ülkede gerçekleştiremezsiniz" sözlerine tepkiler çığ gibi büyüyor. A Haber ekranlarında yayınlanan Memleket Meselesi programında Kılıçdaroğlu'nun kanlı tehditi canlı yayında masaya yatırıldı. Program konularından AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle tepki gösterdi. Petek, 'Kılıçdaroğlu özür dilemezse bir terör oluşumunun lideri olarak tarihe geçer' açıklamalarında bulundu.

Kılıçdaroğlu'na hükümetten ilk tepki!

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "Böyle bir başkanlık sistemini kan dökmeden bu ülkede gerçekleştiremezsiniz" sözlerine ilişkin "Kanla bir anayasa değişikliği olabilir mi? Böyle tehdit edilebilir mi bir millet? Anamuhalefet partisine bu yakışır mı? Sen darbeci misin? Darbe yapmak niyetinde misin? Darbecilere çağrı mı yapıyorsun?" dedi.


TOBB'un 72. Genel Kurulu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gümrük  ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Maliye Bakanı Naci Ağbal, İçişleri Bakanı  Efkan Ala, MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural, TOBB Başkanı Rifat  Hisarcıklıoğlu, eski bakanlar, oda ve borsabaşkanları ve diğer davetlilerin  katılımıyla Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinde gerçekleştirildi.

Elitaş, konuşmasına, Hisarcıklıoğlu'nu, dövüşle saldırıyla değil,  tartışarak bir yol bulmanın ne olduğunu gösteren bir konuşma yaptığı için tebrik  ederek başladı. Elitaş, "TOBB Başkanı, Maliye Bakanı ile dövüşerek, Gümrük ve  Ticaret Bakanı ile kavga ederek, Ekonomi Bakanı'na küserek çözüm bulamaz, onlarla  konuşarak, istişare ederek çözüm bulur." ifadelerini kullandı


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.