• İHSANBAŞKAN

KAVKANDER'e Üye Akını

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 30 Haziran 2017 13:47
KAVKANDER'e Üye Akını
Kısa adı KAVKANDER olan Kavak ve Mahalleleri Kültür Eğitim Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneğine bir gün gün de 47 kişi üyelik için müracaatta bulundu.
 Kısa adı KAVKANDER olan Kavak ve Mahalleleri Kültür Eğitim Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneğine bir gün gün de 47 kişi üyelik için müracaatta bulundu.


Geçtiğimiz yıllarda faaliyete geçen ve yaptığı etkinliklerle göz dolduran KAVKANDER Kavaklıların ilgi odağı haline geldi.

Vatandaşlardan tam not alan derneğe üye olmak için müracaatta bulunanların sayısı gün geçtikçe arttığı bildiriliyor.

Dernek Başkanı Mustafa Tankal; "Biz ferdi kaygılardan uzak  toplum yararına çalışan bir derneğiz. Duruşumuz bellidir. Birlik ve beraberliğimizin teminatıyız. Vatan Millet Bayrak sevdalısı memleketine düşkün vatandaşlarımızın derneğimizde üye olarak yerini alması bizi heyecanladırıyor. Gururu veriyor. Çalışma azmimizi artıyor. Öncelikle yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Bize güven duyarak üyelik müracaatında bulunan vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. STK olarak gerekli çalışmaları yapıp onlara layık olacağımızdan kuşku duymasınlar. Derneğimiz fertlerin öne çıktığı dernek değil, halkımızın ve faaliyetlerimizin öne çıktığı bir dernek olarak yerini almıştır. Kamuoyunun teveccühü de bu yönde gelişmektedir." diyerek konuştu.

Üyelik müracaatlarıyla yakından ilgilenen Dernek Sekreteri Cevat Gürel'de müracaatlara cevap vermeye çalışıyoruz. Bir olacağız iri olacağız diri olacağız. Hep birlikte yola bu şekilde devam edeceğiz dedi. 

Üyelik müracaatında bulunanlar arasında AK Parti  Kavak eski İlçe Başkanı Üzeyir Başkaya, Göçebe Mahallesi Muhtanı Aydın Akça'da bulunuyor.
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.