KAVKANDER Kavak Belediye Başkanı Sarıcaoğlunu ziyaret etti

SAMSUN HABER Haber Girişi : 22 Şubat 2017 20:52
KAVKANDER Kavak Belediye Başkanı Sarıcaoğlunu ziyaret etti
Kavak Mahalleleri Yardımlaşma Dayanışma ve Kalkındırma Derneği (KAVKANDER)Başkanlığına seçilen Mustafa Tankal yeni Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlunu ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.
 Kavak Mahalleleri Yardımlaşma Dayanışma ve Kalkındırma Derneği (KAVKANDER)Başkanlığına seçilen Mustafa Tankal  yeni Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlunu ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler. 

Ziyarete Mustafa Tankal (Başkan) Kamuran Keskinoğlu (Baskan Yardımcısı) Veysel Aydın ve Hanife Asar (Sayman) Cevat Gürel (Genel Sekreter) Şerif Çalışır, İsmet Bat, Ünal Altunay, Mehmet Avcı ve Ahmet Kaya katıldı.

Ziyarette konuşan KAVKANDER Başkanı Mustafa Tankal "Kavak için hep beraber el ele çalışacağız. Devlet Millet dayanışmasının en güzel örneğini ilçemizde sergilemenin gayreti içerisinde olacağız. Ekibimiz buna hazırdır. KAVKANDER olarak Belediye Başkanımız İbrahim Sarıcoğlunun başarılı hizmetlerine teşekkür ediyoruz" dedi. 

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcoğlu'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek: "KAVKANDER'in ziyaretinden büyük memnuniyet duydum. Kavak daha güzel hizmetlere layıktır. KAVAKANDER'in kısa zamanda bir yıldız gibi parlayıp örnek Sivil Toplum Kuruluşu olarak yerini alacağından kuşkum yoktur. Arkadaşlarıma bir kez daha başarılar diliyorum" diyerek konuştu. 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.