• İHSANBAŞKAN

Kavkander Hıdırellez Festivali'ne Tüm Halkımız Davetlidir

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 11 Mayıs 2017 22:30
Kavkander Hıdırellez Festivali'ne Tüm Halkımız Davetlidir
Kavak Mahalleleri Kalkındırma ve Dayanışma ve Kültür Derneği KAVKANDER bu yıl 1. Hıdırellez ve Keşkek gününü 14 Mayıs 2017 Pazar Günü Kavak Güven Göleti mevkiinde gerçekleştirecek.
Kavak Mahalleleri Kalkındırma ve Dayanışma ve Kültür Derneği KAVKANDER bu yıl 1. Hıdırellez ve Keşkek gününü 14 Mayıs 2017 Pazar Günü Kavak Güven Göleti mevkiinde gerçekleştirecek.

Kavak İlçesi Güven Parkta 7 Mayıs 2017 Pazar günü  sabah saat 9.00'da yapılacak olan etkinlik hava şartları nedeniyle 14 Mayıs Pazar gününe ertelenmişti.

Şenlik ile ilgili olarak bir açıklama yapan Kavak Mahalleleri Kalkındırma ve Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Mustafa Tankal ; " İlçemiz Güven Göleti mesire alanında yapacağımız 1. Hıdırellez ve Keşkek Şenliğimizi hava şartları nedeniyle bir hafta sonrasına ertelemiştik.  14 Mayıs 2017 Pazar Gününe ertelen etkinliğimiz için tüml hazırlığımızı tamamladık. Saat 09.00'de başlayıp 17.00'ye kadar sürecek olan etkinliğimize Samsun ve Samsun dışından vatandaşlarımız ve Sivil Toplum Kuruluşlarımız davetlidir. Hep birlikte el ele birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirmeyi düşündüğümüz şenlikte dostlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyacağız. Bu şenlik ayrıca bizim için kültürel değerlerimizi yaşatma ve gelecek kuşaklara aktarma anlamında önem taşımaktadır. Şenlikle geçmişimizde yapılan geleneğimizi de günüme taşıyıp yaşatmayı amaçlıyoruz. Kavkander olarak tüm hazırlıklarımızı tamamladık" diyerek konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.