Kavakta Veteriner Kliniğine Görkemli Açılış

SAMSUN HABER Haber Girişi : 30 Eylül 2017 19:41
Kavakta Veteriner Kliniğine Görkemli Açılış
Kavakta Veteriner Hekim Ersan Özkan'a ait veteriner kliniğinin açılışı yapıldı.
 Kavakta Veteriner Hekim Ersan Özkan'a ait veteriner kliniğinin açılışı yapıldı. 


Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu açılış öncesi yaptığı konuşmada ilçede her geçen gün işsizliğin tarihe karıştığını ifade etti. Sarıcaoğlu: " Anons yaparak işçi arayan ender ilçelerden birisiyiz. Bugünde ilçemizde yeni bir müessesenin daha açılışını gerçekleştiriyoruz. Burada da istihdam söz konusu. Bütün bunlar bizi sevindiriyor. Gelişen ve değişen Kavak'ta yaşamak güzel. Gören gözlerle baktığınızda Kavak İlçemizin dünden bugüne geldiği noktayı daha iyi görebiliyorsunuz. Modern bir ilçede yaşamak sizlerin de hakkıdır. İlçemize gelecek olan doğalgazla ilgili işlemlerimizi hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. İşyerini açtığımız Veteriner hekimimiz Ersan Özkan'a bereketli kazançlar temenni ediyorum" dedi.

Daha sonra Veteriner kliniğinin açılışını Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven, belediye Meclis Üyeleri ve Daire Amirleri birlikte gerçekleştirdiler.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.