Kavakta Sanayici istikrar istiyor

EKONOMİ Haber Girişi : 01 Temmuz 2012 13:39
Kavakta Sanayici istikrar istiyor
AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, "Hükümetimizin oluşturduğu güven ve istikrar sayesinde sanayi ve iş adamları hızlı bir büyüme ivmesi yakaladı" dedi

 Sanayici istikrar istiyor

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, "Hükümetimizin oluşturduğu güven ve istikrar sayesinde sanayi ve iş adamları hızlı bir büyüme ivmesi yakaladı" dedi
-----------

Kavak OSB'de faaliyet gösteren Meşale Çay Kazanları firmasını ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, güven ve istikrar ortamının sanayici ve iş dünyasına olumlu etkileri olduğunu söyledi.

Din İşlerinden Sorumlu eski Devlet Bakanı Prof. Dr. Mustafa Sait Yazıcıoğlu ve beraberindeki bir heyetle Meşale Çay Kazanları Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aydın'ı ziyaret eden Milletvekili Demir, fabrikada üretilen ürünleri inceledi. Ekonomide istikrarın tesisinin kolay olmadığını belirten Demir, "Geçtiğimiz 10 yılda yapılan icraatlarımız, istikrar ortamının bizim için ne kadar önemli olduğunu gösterdi. Hükümetimizin oluşturduğu güven ve istikrar sayesinde sanayi ve işadamları hızlı bir büyüme ivmesi yakaladı. Tüm dünyada kriz sürerken iş adamlarımız büyüyor, istihdam sağlıyor. Bu ülkemizin istikrar ve güvenin sağlam temellere oturduğunun bir göstergesidir. Ekonomide, tarımda, sağlıkta kısacası her alanda gelişmeler ve istikrar sürecek" dedi.

Aynı zamanda eğitim gönüllüsü olan Meşale Çay Kazanları Sahibi Mustafa Aydın da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Zaman içinde bin 500 kişiye kadar istihdamımızı artırmayı hedefliyoruz. Yeni şirket kurup, farklı üretimlere başladık. Kavak OSB'de Meşale Grup olarak 4 yıldır istihdama katkı sağlıyoruz. Meşale ile devam eden hizmetlerimize şimdi de Şelale şirketimiz ile devam edeceğiz. İstihdam gibi önemli sorunun çözülmesi için elimizden gelenleri yapıyoruz. Kavak OSB'de yatırımlarımız devam edecek" diye konuştu.

İHL ARSASINI İNCELEDİLER
Heyet daha sonra Kavak İHL'nin yapılması planlanan arsada incelemede bulundu. Ziyarette Kavak Kaymakam Vekili Kadir Perçi, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Üzeyir Başkaya, AK Parti il ve ilçe yöneticileri ile partililer hazır bulundu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.