• İHSANBAŞKAN

KAVAKTA MUHTEŞEM DÜĞÜN MERASİMİ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 24 Ağustos 2018 00:17
KAVAKTA MUHTEŞEM DÜĞÜN MERASİMİ
Kavak İlçesinin sevilen ve sayılan simalarından Kavak Belediyesi Eski Meclis Üyesi Veysel Aydının kızı Merve ile damadı Şerif, Kardelen Düğün salonunda düzenlenen muhteşem bir düğün merasimiyle dünya evine girdiler.
KAVAKTA MUHTEŞEM DÜĞÜN

VEYSEL AYDININ MUTLU GÜNÜ

Kavak İlçesinin sevilen ve sayılan simalarından Kavak Belediyesi Eski Meclis Üyesi Veysel Aydının kızı Merve ile damadı Şerif, Kardelen Düğün salonunda düzenlenen muhteşem bir düğün merasimiyle dünya evine girdiler.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve  AK PARTİ Kavak İlçe Başkanı Osman Atlı'nın yönetim kurulu üyeleriyle birlikte katıldığı düğünde ilçe içinden ve ilçe dışından çok sayıda davetli yer aldı.

Sarıcaoğlu bugün burada düğünleri gerçekleşen Merve ve Şerif kardeşimize ömür boyu saadetler diliyorum. Vatanına Milletine ailelerine faydalı ve hayırlı olmalarını temenni ediyorum diyerek konuştu.

Düğüne ayrıca Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Sivil Toplum Kuruluşları temsilci ve üyeleri de katıldı. Biricik evladı Merveyi gelinliği ile görmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Veysel Aydının düğünde duygulu anlar yaşadığı görüldü.

Düğüne  Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven'de katıldı.

Veysel Aydın bu mutlu günümüzde düğünümüze katılarak bizleri onurlandıran tüm davetlilerimize teşekkür ediyorum dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.