• İHSANBAŞKAN

KAVAKLILAR DERNEĞİNDEN İFTAR BULUŞMASI

SAMSUN HABER Haber Girişi : 26 Mayıs 2019 12:40
KAVAKLILAR DERNEĞİNDEN İFTAR BULUŞMASI
Kavaklılar Derneğinin Samsun Öğretmenevi'nde düzenlediği iftar yemeğine sanat, siyaset iş eğitim ve spor dünyasından çok sayıda davetli katıldı.
KAVAKLILAR DERNEĞİNDEN İFTAR BULUŞMASI

Kavaklılar Derneğinin  Samsun Öğretmenevi'nde düzenlediği iftar yemeğine sanat, siyaset iş eğitim ve spor dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

KARAGÖZ OYUNU ALKIŞ TOPLADI

İftar programı , tiyatro sanatçıları Murat Güleç ve Osman Doğan'ın Hacivat-Karagöz gösterisiyle renklendi. Karagöz oyunu davetlilerden alkış topladı. 

Yemekte İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, OMÜ Yaşar doğu Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Yalçın Taşmektepligil, Öğretim Üyeleri,  Kavak Dernekler Federasyonu KA-DEF Genel Başkanı Bayram Erişgin ve Yönetim kurulu üyeleri, Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven, Samsunspor Efsane kalecisi Tekin Üstündağ, Yazar Remzi Özçelik, Kavak Eski Belediye Başkanı Abdullah Özal, Huzurevi Müdürü Bayram Yücel ve çok sayıda davetli yer aldı.

Şair Nermin Eker Vatanım ve Şehidim şiiriyle beğeni topladı.

Programda konuşan Kavaklılar Derneği Başkanı Ersin Erge çalışmalarını anlattı.


NECATTİN DEMİRTAŞ: ZOR BİR GÖREVİ DEVRALDIK


İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş yemekte yaptığı konuşmada: 'İlk adımın 100. yılında İlkadım Belediye Başkanı olmak da Kavaklılara yakışırdı. Ne mutlu ki bu şerefe nail olduk. Allah, destek olanlardan razı olsun. Belediye ile ilgili sıkıntılarımız var ama biz zor günlerin insanıyız. Kavaklı zor günler sever. Biz biriktireceğiz. Birileri yer mi yemez mi bilmiyorum ama önceki dönem yaşadığımızı fazlasıyla yaşadığımı belirtmek isterim. Ama bundan sonra daha emin ellere teslim etmeyi başarabilirsek, daha güzel hallere gelir diye düşünüyorum. Bu vesile ile herkesin bayramını şimdiden kutluyorum, hayırlı Ramazanlar diliyorum' dedi.


PLAKET MERASİMİ YAPILDI

Programda Yaşar Doğu Spor Ödülü Ondokuz Mayıs Üniversitesi Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yalçın Taşmektepgil'e verildi. Eğitimci-iş adamı Ahmet Sarı'ya plaket verildi. Kamil Sarıoğlu, Abdullah Özal, Tekin Üstündağ, Remzi Özçelik ve Arslan Keskin'e de derneğe olan hizmetlerinden dolayı plaket verildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.