• İHSANBAŞKAN

Kavaklı Muhtarlar Muhtarlar Derneğinin Tirit Yemeğinde buluştu

SAMSUN HABER Haber Girişi : 31 Ocak 2015 21:30
Kavaklı Muhtarlar  Muhtarlar Derneğinin Tirit Yemeğinde buluştu
Kavak Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Çelik ve Yönetim Kurulu ilçede görev yapan Muhtarlar için Tirit Gecesi tertipledi.
KAVAK MUHTARLAR DERNEĞİNDEN MUHTEŞEM TİRİT YEMEĞİ
Kavak Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Çelik ve Yönetim Kurulu ilçede görev yapan Muhtarlar için Tirit Yemeği Gecesi tertipledi. 
Geceye Kavak İlçe Merkez ve Mahalle Muhtarlarının yanısıra Ak Parti İlçe Başkanı Bülent Yüksel, Saski İlçe Müdürü Savaş Gayretli'de katıldı. Gecede bir konuşma yapan niyazi Çelik Kavak'a hizmet için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını gelecekte radikal kararlar alarak ilçeye vefa borçlarını ödemeye çalışacaklarını söyledi. Gecede konuşma yapan Ak Parti İlçe Başkanı Bülent Keskin'de Kavak Muhtarlar Derneği ve Muhtarların daima hizmetlerinde olacağını söyleyerek birlik sözü verdi.
Yemeğin ardından Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Çelik yemeğe katılanlara Teşekkür mesajı yayınladı.

NİYAZİ ÇELİK'TEN GECEYE KATILANLARA TEŞEKKÜR

KAZ TİRİTİ davetimize katılan, 
Karadağ muhtarımız ve aynı zamanda AK PARTİ İLÇE BAŞK.BÜLENT YÜKSEL, 
SASKİ KAVAK SORUMLU MÜD. SAVAŞ GAYRETLİ,
KAVAK MİNÜBÜS KOOP.BAŞK RECEP CİN, 
ŞÖF.CEMİYETİ BAŞK. ARİF KAYA 
Bir çok davetlimiz ve BASIN MENSUBU ARKADAŞLARIMIZA katılımları ile bizlere onurlanma şerefini yaşattıkları için en kalbi duygularımızla şahsım,muhtarlarımız ve derneğimiz adına teşekkür ediyorum. Kısa bir teşekkür konuşması yapan AK PARTİ İLÇE BAŞK.BÜLENT YÜKSEL, Derneğimize hertürlü katkıda bulunmak için yanımızda olduklarını ifade etmişlerdir.
Derneğimizin geleceği hakkında da, ciddi radikal kararlarında gündeme geldiği davetimizde tüm muhtarlarımız yürüdüğümüz menzilde yanımızada görmekten büyük bir mutluluk ve gurur duydum.kendilerine teşekkür ediyorum. 30.01.2015

NİYAZİ ÇELİK
KAVAK MUHTARLAR DERNEK BAŞKANI
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.