• İHSANBAŞKAN

Kavak'ta Öyküm Cafe Görkemli Açılışla Hizmete Girdi

SAMSUN HABER Haber Girişi : 05 Ekim 2017 23:26
Kavak'ta Öyküm Cafe Görkemli Açılışla  Hizmete Girdi
Kavak Belediyesi Meclis Üyesi ve KAVKANDER Başkanı, İşadamı Mustafa Tankal'a ait Öyküm Cafe görkemli bir açılışla hizmete girdi.
Kavak Belediyesi Meclis Üyesi ve KAVKANDER Başkanı, İşadamı Mustafa Tankal'a ait Öyküm Cafe görkemli bir açılışla hizmete girdi.

SARICAOĞLU; MUTFAK ZENGİNLİĞİ KÜLTÜR ZENGİNLİĞİNİN GÖSTERGESİDİR
Çok sayıda davetlinin yer aldığı açılış merasiminde bir konuşma yapan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ; " İlçemizde yeni müesseselerin faaliyete geçmesi bize büyük haz veriyor. Her zaman söylüyorum bu işletmeler Kavak ilçemizin gelişmişliğinin de bir göstergesidir. Bugün açılışını yaptığımız Belediye Meclis Üyemiz Mustafa Tankal ağabeyimizin bu işyeri aynı zamanda Kavak mutfağının da bir zenginliğidir.  Bu zenginlik kültür zenginliğimizi de ortaya koymaktadır. Açılışını yaptığımız bu müesseseye bol ve bereketli kazançlar diliyorum" dedi.


TANKAL: YÖRESEL YEMEKLER ÖNCELİĞİMİZDİR
Kavak Belediyesi Meclis Üyesi ve KAVKANDER Başkanı, İşadamı Mustafa Tankal da yaptığı konuşmada burada yöresel yiyeceklere de öncelik vereceklerini belirterek; " Kavaka yatırım yapmaktan büyük keyif alıyorum. Açılan her işyeri aynı zamanda bir iş kapısıdır. İşletmemizde yediden yetmişe bütün kesimlere hitap ediyoruz. Damak tadına hitap eden yiyeceklerimizle gün boyu hizmetinizde olacağız. Açılışımıza katılan dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.


Daha sonra Öyküm Cafe'nin açılışı Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Yüksel, Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Çelik, Belediye Meclis Üyeleri ve Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven'le birlikte gerçekleştirildi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.