Kavak'ta Muhteşem İftar buluşması

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 26 Haziran 2015 20:31
Kavak'ta Muhteşem İftar buluşması
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi tarafından Kavak ilçesinde düzenlenen toplu iftar programına katıldı.
BAŞKAN YILMAZ KAVAKLI HEMŞERİLERİ İLE İFTARDA BULUŞTU

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi tarafından Kavak ilçesinde düzenlenen toplu iftar programına katıldı. 

               

Kavak Belediyesi'nin ev sahipliği ile gerçekleşen iftar yemeğine ilçe halkı büyük ilgi gösterdi. İftar yemeğinde vatandaşlara hitap eden Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yılmaz, herkese birlik, beraberlik ve huzur dolu gelecek temenni etti.

AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nın koordinasyonunda Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin verdiği toplu iftar yemeği, Kavak meydanında yapıldı. Toplu İftar Programına, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır, Büyükşehir Belediyesi Meclis AK Parti Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler DaireBaşkanı Necmi Çamaş, Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF) Genel Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz ile çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı.

İftar öncesinde Kavaklılarla kucaklaşıp ayaküstü sohbet ederek Ramazanlarını kutlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, iftarın ardından da Kavaklılara hitap etti. İlçe halkının Ramazan'ını tebrik eden Başkan Yılmaz, ''Sizlerle beraber olmanın mutluluğunu yüreğimde hissediyorum. Ramazan'ın anlamına ve ruhuna yakışır şekilde ilçelerimizi gezerek iftarlar yapıyoruz. Ramazan demek birlik, beraberlik, maneviyat demektir. Herkesin evinde iftar açacak mutlaka bir tas çorbası vardı. Ama önemli olan hep birlikte oruç açmak, kaynaşıp kucaklaşmaktır. Her ilçemizde böyle büyük katılımlarla iftarlar yaptık. Onun için katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Allah sizden razı olsun.'' ifadelerini kullandı.

İbrahim Sarıcaoğlu Teşekkür etti

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Kavak'ta gerçekleşen iftar yemeğine katılan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve davetlilere ayrı ayrı teşekkür etti. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.